The Surin – Phuket – Thailand

The Surin er et af de bedste hoteller på Phuket beliggende på vestkysten af øen

En tropisk oase omgivet af kokospalmer

Om The Surin

The Surin er et af de bedste hoteller på Phuket beliggende på vestkysten af øen. Her er et skønt poolområde og spa. Gæsterne får en gratis velkomstdrink og kan gøre brug af de ikke motoriserede sportsfaciliteter uden beregning.

Her er 103 hytter og suiter skønt placeret langs stranden med udendørs opholdsområde og en flot udsigt til haven og stranden. De er smukt indrettet og bygget i pagt med naturen imellem palmer og træer. Der er 1-bedroom og 2-bedrooms villaer – alle med garderobe, soldæk, gratis internet, satellit-tv, te/kaffe faciliteter, tv, minibar, hårtørrer, aircondition og badeværelse med lækre produkter.

Nyd din middag med fødderne i sandet under en lys stjernehimmel og oplev autentiske thairetter og lækker seafood. The Surin Phuket byder på alt fra asiatiske til internationale retter på deres 3 restauranter, og der er også mulighed for In-villa dining.

En af Phukets bedste resorts

Fra solterrassen på stranden er der flot udsigt over Andamanhavet især ved solnedgang
Resortet har swimmingpool, tennisbaner, fitnesscenter, vandsportsfaciliteter (uden motor), yoga og meditation center samt dykkercenter
The Surin Spa er et afslappende fristed, hvor de hensynsfulde terapeuter tilbyder personlige spa-behandlinger udformet til præcis dine behov
Yoga timer afholdes hver mandag, onsdag og lørdag morgen

Besøg også The Surin Boutique der har et flot udvalg af tøj, smykker og andre eksklusive og eksotiske varer fra Asien. For de yngste gæster tilbydes der børnepool, kids menu og baby service.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Thailand

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

  • Hotellerne kan kombineres med hinanden som du ønsker.
  • Alt er nøje udvalgt af Voya Travels rejseeksperter

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres rejse.

 

 

k