OM VOYA

VISION

Hos Voya Travel brænder vi for at skræddersy rejseoplevelser til den kræsne rejsende. Vi har årevis af rejseerfaring, og eksperter i at arrangere alt fra barfodsferie, ferie på luksushoteller, rundrejser, businessrejser, ekspeditioner og meget mere.

Du er altid velkommen at kontakte os, så vi kan give dig den bedste rådgivning.

VÆRDIER

Voya Travel, har mange års rejseerfaring og vi sørger for at holde os opdateret med de mange hoteller på alle vores skønne destinationer, vi sørger ligeledes for at forhandle de bedste priser med hoteller og flyselskaber. I vores forretnings afdeling, har vi top uddannet personale med mange års erfaring, som sørger for hurtigt at servicere den travle/krævende forretningskunde 24/7 på den mest professionelle måde. Alle kan købe en billet og booke hotel på nettet, men man opnår ikke den samme sikkerhed og kontaktmulighed, som vi kan tilbyde vores kunder.

Vores værdier er kvalitet, service, viden og sikkerhed. 
Vi har ikke alle vores rejsemål på hjemmesiden, så kontakt os hvis du har et konkret rejseønske til et sted du ikke finder her.

MISSION

At arrangere rejser og at vores kunder har lyst til at komme tilbage til os igen og igen.
Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud – så hold dig endelig ikke tilbage. Din næste drømmeferie kan være lige om hjørnet.

Ejer og kreativ entreprenør, blæksprutte
+45 33 34 33 33
cz@voya.dk

CHARLOTTE ZARP

Charlotte Zarp har 25 års erfaring, er ejer og har startet Voya i 2002. Charlotte har rejst store dele af verden for at finde skønne luksusrejser til vores gæster. Altid på jagt efter unikke rejser og hoteller.

Charlotte tager sig af vores VIP,  rejse, – og forretningskunder, og er eminent dygtig til at skræddersy luksusrejser til alle kontinenter. 

KRISTINA JUUL

Kristina Juul i de sidste 25 år skræddersyet luksus rejser til stort set hele verdenen.  Kristina mestrer rejseplaner som de fleste vil blive forpustet over og kender rejsemål helt ind til mindste detalje. 

Hun har snorklet med hvalhajer på Maldiverne,  safari flere steder i Afrika. Ø-hop på Seychellerne, sejlet i Caribien, hvor St. Barth  Anguilla har været favoritterne. Kristina er en pige der ud over luksusferie, også har været til Formel 1, i Singapore.


Boet på eksklusive resorts rundt omkring i verden – North Island, One&Only St Geran, Raffles og Soneva Fushi Maldiverne Six Senses Zighy Bay – for blot for at nævne lidt.

Specialist på Det Indiske Ocean, Asien, Caribien, Afrika
+45 33 34 33 33
kristina@voya.dk

Specialist på Polar, USA, Canada, Syd & Mellemamerika
+45 33 34 33 33
rajan@voya.dk

RAJAN KUNZ SAKARIA

Efter et High School-ophold langt ude på landet i Australien i ’88 var interessen skabt for at have venner verden over og rejse ud og se det hele. Et par år efter tog Rajan Sakaria af sted med rygsækken gennem USA og Canada. Næste store tur blev til Svalbard, hvor han fik set sin første isbjørn. Stilheden i Arktis og den helt specielle atmosfære, der hersker oplevede han som meget fangende.

Siden er det blevet til mange besynderlige rejser og oplevelser. Rajan var første dansker, der kom sejlende til Nordpolen i 2007, han har arbejdet på en isbryder hos vores samarbejdspartner Quark Expeditions med i alt 13 besøg på Antarktis, boet 3 måneder i Brasiliens største favela, Rocinha og desuden været udstationeret med de danske tropper i Afghanistan på ISAF Hold 11.  Passionen er størst for Latinamerika og polarområderne, men han er altid på udkig efter nye spændende destinationer og var for nylig i Kina og Myanmar.

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.