l

OM VOYA

VISION

Hos Voya Travel brænder vi for at skræddersy rejseoplevelser til den kræsne rejsende. Vi har årevis af rejseerfaring, og eksperter i at arrangere alt fra barfodsferie, ferie på luksushoteller, rundrejser, businessrejser, ekspeditioner og meget mere.

Du er altid velkommen at kontakte os, så vi kan give dig den bedste rådgivning.

VÆRDIER

Voya Travel, har mange års rejseerfaring og vi sørger for at holde os opdateret med de mange hoteller på alle vores skønne destinationer, vi sørger ligeledes for at forhandle de bedste priser med hoteller og flyselskaber. I vores forretnings afdeling, har vi top uddannet personale med mange års erfaring, som sørger for hurtigt at servicere den travle/krævende forretningskunde 24/7 på den mest professionelle måde. Alle kan købe en billet og booke hotel på nettet, men man opnår ikke den samme sikkerhed og kontaktmulighed, som vi kan tilbyde vores kunder.

Vores værdier er kvalitet, service, viden og sikkerhed. 
Vi har ikke alle vores rejsemål på hjemmesiden, så kontakt os hvis du har et konkret rejseønske til et sted du ikke finder her.

MISSION

At arrangere rejser og at vores kunder har lyst til at komme tilbage til os igen og igen.
Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud – så hold dig endelig ikke tilbage. Din næste drømmeferie kan være lige om hjørnet.

CHARLOTTE ZARP

Ejer og kreativ entreprenør, blæksprutte
+45 33 34 33 33
cz@91.229.236.31

CHARLOTTE ZARP

Charlotte Zarp har 25 års erfaring, er ejer og har startet Voya i 2002. Charlotte har rejst store dele af verden for at finde skønne luksusrejser til vores gæster. Altid på jagt efter unikke rejser og hoteller.

Charlotte tager sig af vores VIP,  rejse, – og forretningskunder, og er eminent dygtig til at skræddersy luksusrejser til alle kontinenter.