fbpx
Kontakt os

Kontakt os

OM VOYA

VISION

Hos Voya Travel er vi et  engageret team, der brænder for at skræddersy rejseoplevelser til den kræsne rejsende. Tilsammen har vi mere end 100 års rejseerfaring, og vi er eksperter i at arrangere alt fra barfodsferie, ferie på luksushoteller, rundrejser, businessrejser, ekspeditioner og meget mere.

Du er altid velkommen at kontakte os, så vi kan give dig den bedste rådgivning.

VÆRDIER

Alle hos Voya Travel, har mange års rejseerfaring og vi sørger for at holde os opdateret med de mange hoteller på alle vores skønne destinationer, vi sørger ligeledes for at forhandle de bedste priser med hoteller og flyselskaber. I vores forretnings afdeling, har vi top uddannet personale med mange års erfaring, som sørger for hurtigt at servicere den travle/krævende forretningskunde 24/7 på den mest professionelle måde. Alle kan købe en billet og booke hotel på nettet, men man opnår ikke den samme sikkerhed og kontaktmulighed, som vi kan tilbyde vores kunder.

Vores værdier er kvalitet, service, viden og sikkerhed. 
Vi har ikke alle vores rejsemål på hjemmesiden, så kontakt os hvis du har et konkret rejseønske til et sted du ikke finder her.

MISSION

At arrangere rejser og at vores kunder har lyst til at komme tilbage til os igen og igen.
Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud – så hold dig endelig ikke tilbage. Din næste drømmeferie kan være lige om hjørnet.

CHARLOTTE ZARP

Ejer og kreativ entreprenør, blæksprutte
+45 33 34 33 33
cz@voya.dk

CHARLOTTE ZARP

Charlotte Zarp har 25 års erfaring, er ejer og har startet Voya i 2002. Charlotte har rejst store dele af verden for at finde skønne luksusrejser til vores gæster. Altid på jagt efter unikke rejser og hoteller.

Charlotte tager sig af vores VIP,  rejse, – og forretningskunder, og er eminent dygtig til at skræddersy luksusrejser til alle kontinenter. 

MORTEN WESTERGAARD

Kreativ rejsedesigner 
+45 33 34 33 33
morten@voya.dk

MORTEN WESTERGAARD

Morten Westergaard har 26 års erfaring fra rejsebranchen, og er om nogen ekspert i at skræddersy individuelle rejser med oplevelser.  Mortens hjerte har fra start været med øje på det Sydøstasiatiske marked med en tidligere udstationering i Bangkok og utallige rejser til Thailand, Vietnam, Cambodia og Bali m.fl. Morten har rejst i store dele af verdenen foruden Sydøstasien, og gennem det seneste årti, er hans kærlighed faldet på Sydafrikas fantastiske natur, lækre restauranter og det imødekommende folkefærd. Skal emnet være ren afslapning og barfodsluksus, er Maldiverne og dets skønhed et naturligt valg. Morten er også meget til aktiv ferie. Fritiden bliver brugt på Golf og cykling, så ønsker du at kombinere din ferie med nogle aktive input, sidder han klar til at hjælpe.

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed samt mad på højt niveau, er nogle af de grundelementer der vægtes meget højt, når Morten sammensætter en drømmerejse. 

ALEX RINCON

Bogholder og kreativ – entreprenør
+45 33 34 33 33
ar@voya.dk

ALEX RINCON

Alex Rincon har 10 års erfaring med rejser, og er Voya Travels økonomi ansvarlig. Alex er meget berejst i store dele af verden, bl.a. Sydamerika, Det Indiske Ocean og Dubai.

BETTINA RASMUSSEN

Kreativ rejsedesigner
+45 33 34 33 33
bettina@voya.dk

BETTINA RASMUSSEN

Bettina Rasmussen har mere end 35 års erfaring fra rejsebranchen. Bettina’s favorit rejsemål er: Maldiverne, Sri Lanka, Marrakesh og de fleste hovedstæder i Europa herudover hører Portugal og Grækenland til blandt de helt store favoritterne, hvor hun blandt andet har boet og arbejdet. I Mellemøsten er Dubai  nok det rejsemål hvor, ’’vi tør sige’’ at ingen kender hotellerne og beliggenheden bedre end Bettina. Hos Bettina kan du forvente at blive rådgivet i detaljer,  og hun har en næse for at finde det ’’helt rigtige’’. Bettina har besøgt de fleste kontinenter, og skræddersyr rejsen lige efter dine ønsker. Herudover er hun kontorets absolutte ekspert i grupperejser, som hun mestre til perfektionisme.