Voya Travel

Mission

Vi stræber efter at være den ultimative rejsepartner, der skaber magiske og unikke øjeblikke, som vores kunder vil huske og værdsætte resten af deres liv. 

Vision

Hos Voya Travel brænder vi for at skræddersy rejser og vi går op i selv den mindste detalje, for at I kan få den bedste rejseoplevelse. Vi har i mere end 25 år, samlet rejse erfaringer og viden, til at arrangere personlige og individuelle oplevelser i alt fra barfods ferie, rundrejser, ekspeditioner, skiferie, forretningsrejser og meget mere.

Vi finder perlen i havet

Værdier

Hos Voya Travel sørger vi altid for at holde os opdateret, på alle vores skønne destinationer.
Vi er altid på jagt efter den ultimative oplevelse for vores gæster og vi gør en dyd i at forhandle de bedste priser på markedet.
Vores medarbejdere er erfarne rejseeksperter, der har mere end 25 års erfaring i rejsebranchen.
Vi sætter en ære i at yde en hurtig og effektiv service til alle vores kunder og tilbyder 24-timers concierge-service
Alle kan købe en billet og booke et hotel på nettet, men man opnår ikke den samme sikkerhed og fleksibilitet som vi kan tilbyde.
Når man rejser med Voya Travel har man som nævnt mulighed for at kontakte os 24/7, vi inkluderer ekstra forsikring, EU-ansvar og konkurssikring på alle vores rejser, dette sikre os og jer, at pengene ikke går tabt.

Kvalitet, Service, Viden & Sikkerhed

Ejer & Kreativ Direktør
+45 33 34 33 33
cz@voya.dk

Charlotte Zarp

Charlotte Zarp har 30+ års erfaring i rejsebranchen, hun startede Voya Travel i 2002, og har rejst verden rundt, for at finde de ultimative oplevelser og hoteller til Voya Travel’s gæster.

Hun er altid på jagt efter unikke rejser, oplevelser og hoteller. 

“Den bedste inspiration og glæde for mig, er at få super glade kunder hjem fra en fantastisk rejse”

Kristina Juul

Kristina Juul har i de sidste 25 år skræddersyet luksus rejser til stort set hele verdenen.  Kristina mestrer rejseplaner som de fleste vil blive forpustet over og kender rejsemål helt ind til mindste detalje. 

Hun har snorklet med hvalhajer på Maldiverne,  safari flere steder i Afrika. Ø-hop på Seychellerne, sejlet i Caribien, hvor St. Barth  Anguilla har været favoritterne. Kristina er en pige der ud over luksusferie, også har været til Formel 1, i Singapore.

Boet på eksklusive resorts rundt omkring i verden – North Island, One&Only St Geran, Raffles og Soneva Fushi Maldiverne Six Senses Zighy Bay – for blot for at nævne lidt.

Specialist på Det Indiske Ocean, Asien, Caribien, Afrika
+45 33 34 33 33
kristina@voya.dk

Om Voya Gazelle 2017
Om Voya AA