AUSTRALIEN

REJSE TIL AUSTRALIEN

Selvom Australien ligger på den anden siden af kloden, er det et af de kontinenter med så mange oplevelser i vente, at 14 dage ikke vil være nok. 
Voya Travel er eksperter i luksus-rejser til Australien.

 

De lækreste resorts, rejseinspirationer, glamping i ørken, ‘tour de vin’, vandring, exploring  Blue Mountains, dykning i Koralhavet, eller hvad med en tur en tur til Tasmanien.

Forslag til skræddersyede rundrejser

Nordlige Australien i luksus klasse

12 dage/11 nætter Darwin
Mary River, Darwin, Mossman & Haggerstone Island

Haggerstone Island
Tidligere
Næste

Tasmanien

11 dage / 10 nætter Tasmaniens østkyst
Hobart, Tasmania, Coles Bay

Tidligere
Næste

LAD OS HJÆLPE DIG MED EN REJSE TIL AUSTRALIEN

Kontakt Voya's rejsekonsulent

Australien - Lidt mere viden

Australien

Kendt over hele kloden for sin ørkenlandskaber, og kystbyer omkranset af gyldne strande og det dybe blå ocean. Australien er elsket for meget mere end dets ikoniske vartegn og fjerne horisonter.  Australien er lidt større areal mæssigt end Europa, og og er befolket med ca. 25.-26.000 millioner indbyggere, som kommer fra alle verdenshjørner, i et land som er meget gammelt. Du finder verdens ældste nulevende kulturer, og en samtidig en pulserende mangfoldighed i Australiens befolkning i dag.  

Med en fælles ånd for landet og livsstilen, er der også det moderne Australien som tilbyde et helt unikt kontinent. 

Fra tidernes morgen, er der meget som stadig er forblevet det samme – nemlig de venlige lokale, der lever en perfektioneret og ubesværet nydelse for livet – alt fra mode til mad – livsstil fra det bedste af alle kontinenter, kan opleves i Australien.

Nye oplevelser og hoteller er åbnet op i mindre besøgte destinationer over hele landet, mens nye kulturelle attraktioner afspejler befolkningens multikulturelle historie. 

En landsdækkende kærlighed til friske råvarer og fantastisk kaffe har fast forankret en urban kultur over hele landet med innovative kokke og destillerier, der sørger for en blomstrende mad og vine. 

Aboriginals

Historien i Australien kan dateres mindst 60.000 år tilbage og mere til, og Australiens Aboriginal og Torres Strait Islander,  begge unikke og forskelligartede kulturer af den australske historie. 
Aboriginale kulturer er de ældste kultur på jorden. Deres særprægede nationer indenlands er lige så adskilte som landende i Europa og Afrika. Hver plante
og hvert dyr er deres familie; ”de er deres forfædre”. Sådan et sammenhængende perspektiv er radikalt anderledes end i Vesten, hvor landskabet og naturen opleves adskilt, eller mere bogstaveligt uden for os menneskelige oplevelse, som vi kender den. 

I aboriginernes kulturer, mennesker og landet fusionere; de er en del af hinanden, og dette er præcis hvorfor rejser med en aboriginal guide vil være en transformerende oplevelse i, hvordan vi kan omforme, og forbinde os med verdenen.  Det kan være at du mærker lysstrimlen af okker hen over din pande, som er malet eller en tur gå langs stranden med en ældre aboriginal , som kan læse tidevandet og ved hvordan og hvorfor fuglene synger.