Argentina med rejseleder

26 nov. – 9 dec. 2023

Det bedste af Argentina

Det bedste af Argentina med verdens største vandfald, vingårde for foden af Amerikas højeste bjerge og gletsjere i det Sydamerikanske Alaska:
Det sydlige Patagonien. For ikke at glemme hovedstaden Buenos Aires charme og elegante tango-atmosfære kaldet Sydamerikas Paris.

Afrejse fra København

Pris fra: kr. 79.900

13 dage / 12 nætter

Rejseprogram Argentina  

 

Dato: 26 nov. – 9. dec. 2023 

Iguazu

Turen begynder i Iguacu, der hvor verdens største vandfald Iguazú (på guarani-indiansk Store Vand) fosser ud i den triple grænse mellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Området er et af verdens syv nye vidundere og vi bruger 2,5 dag på at se de 175 fald med højdepunktet “Djævelens Gab”. Vi skal se både den brasilianske og argentinske side og kommer også på fugle-tur og en tur ind i junglen inklusiv en bådtur ikke hen til men også ind under flere vandfald.

Dette subtropiske område er én stor nationalpark med tukan-fugle, brøleaber, jaguarer og masser af store fascinerende sommerfugle. Derefter flyver vi til Buenos Aires med en kulturel og gastronomisk oplevelse over flere dage med blandt udsøgt dinner-oplevelse og tangoshow og overnatning i Puerto Madero – Buenos Aires eksklusive Langelinje-kvarter.

Vi skal også besøge floddeltaet nord for storbyen.

Alt i alt venter der os nogle intense dage i denne Sydamerikas Paris.

Nu går turen videre stik vest til Argentinas og Sydamerikas bedste vinregion, Mendoza, der ligger for foden af Amerikas højeste del af Andesbjergene med Aconcagua-bjergets 6960 meter.

Mendoza
Vi skal bo alle tre nætter på Villa Mansa Wine Hotel & Spa, der er vinranker og verdensklassevin lige fra morgenmaden. Derfor bruger vi også en hel dag på at besøge og prøvesmage flere vingårde udvalgt af vores lokale samarbejdspartner i samråd med os. En af vingårdene af Susana Balbo Winery – ejet og drevet af Argentinas mest anerkendte kvindelige vinproducent. 

I Mendoza skal vi spise på en prisbelønnet restaurant.

Glæd til at komme helt op til Amerikas højeste bjerg, som vi på en heldagstur besøger for foden af de stier, som alverdens bjergbestigere og trekking-entusiaster.

Sidste stop er en af verdens sidste ødemarker, der de sidste årtier har gennemgået en fascinerende udvikling som et af Sydamerikas og Argentinas mest eksklusive og unikke destinationer: Patagonien. 

Patagonien
Under sidste istid var det sydlige Sydamerika i Argentina og Chile dækket af en tyk iskappe som den skandinaviske halvø. Indlandsgletsjerne er verdens største og de største ferskvandsreserver i verden efter Antarktisk i Sydpolen og Arktisk med indlandsisen på Grønland.

Vi skal bo med udsigt til den turkis-farvede Argentino-sø, Argentinas største sø, der med sin lyseblå overflade har såkaldt gletsjermælk i overfladen, som er mineraler blandet med de mange glestjeres smeltevand.

Vi kommer helt tæt på Perito Moreno-gletsjeren her på den argentinske af Andesbjergene. Alle gletsjerne i området udspringer fra det enorme Sydlige Isfelt, der ligger oven på Andesbjergene både på den chilenske og argentinske side. Vi kommer helt op på glestjeren og skal trekke med pigsko, som får udleveret.

Patagoniens ørred og lam er udsøgte og flere aftensmåltider afspejler, hvordan Patagonien er en totaloplevelse af natur og gastronomi og dets særlige pioner-præg, der stadig kan mærkes overalt.

Sidste stop er en enkelt overnatning i Buenos Aires for at flyve hjem til Danmark dagen efter.

Dagsprogram:

Dag 1: Iguazu
Dag 2-3: Iguazu
Dag 4: Iguazu – Buenos Aires
Dag 5: Buenos Aires
Dag 6: Buenos Aires
Dag 7: Buenos Aires – Mendoza
Dag 8: Mendoza
Dag 9: Mendoza
Dag 10: Mendoza – El Calafate
Dag 11: El Calafate
Dag 12: El Calafate – Buenos

Udsalgspris fra:

Kr. 79.900,-

Pris per person i delt dobbeltværelse, inklusiv oversøiske fly, indenrigsfly, dansk talende guide, alle overnatninger og nævnte udflugter og pensioner.

Ring til  Rajan K Sakaria på tlf. 33 34 33 33 for udførlig dags-program

Det bedste af Argentina


Send besked, eller kontakt Voya Travel på tlf. +45 33 34 33 33 for mere information