fbpx
Kontakt os

Kontakt os

MAROKKO

REJSER TIL MAROKKO

En ferie i Marokko er en kaskade af farver, historie og sprudlende liv – og hoteller, der er en konge værdig.

EKSOTISK DUFTE OG LEBEN

Marokko er meget mere end markeder og sand, det er en sanselig oplevelse, ikke mindst i byen Marrakesh. I Marrakesh venter jer nemlig en eksplosion af dufte, smage og kultur fra byens mange boder. Medinakvarteret er på UNESCOs verdensarvsliste, og på Marokkos største marked – souk – kan I købe alt fra traditionelle tæpper til elektronik og kunsthåndværk. Det er også i Marrakesh, de rige og berømte bor, ja selv Marokkos konge har sit palads her. De mange luksuriøse villaer med deres mosaik omringet af palmer er i sig selv et syn værd. Marrakesh er i det hele taget rig på historie og grundlagt helt tilbage i 1062.

I Marokko er der også indbydende sandstrande, og I kan let kombinere et ophold i pulserende Marrakesh med et par dage ved Atlanterhavet nær byen El Jadida sydvest for Casablanca, hvor den gamle klassiske film af samme navn blev optaget. Hvad enten I er til shopping og kultur eller strand og hav, har Marokko det, I søger. Og meget mere.

MILDE VINTRE

Klimaet i Marokko er forskelligt, alt efter hvilken del af landet I besøger. Ved kysten ud til Middelhavet er der typisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Her rammer temperaturen ofte 30 grader om sommeren. Ved Atlanterhavskysten er vejret lidt koldere på grund af de atlantiske strømme – her må de nøjes med 23 grader om sommeren. Længere inde i landet, hvor Sahara strækker sig mod syd, kan temperaturen nå 45 grader. Og i Marrakesh ligger temperaturen mellem 21-38 grader – så besøg gerne byen forår eller efterår, hvor solen ikke er kommet for godt i gang endnu.

Fra København er der direkte afgange med fly tre gange om ugen, så der er ingen undskyldning for ikke at besøge dette sprudlende land!

VOYA'S UDVALGTE HOTELLER I MAROKKO

El Fenn – Marrakesh Marokko

EL FENN – MARRAKESH MAROKKO

El Fenn er en af Marrakeshs smukkest Riad, og oprindelig et privat hjem

Hotellet oser af lokal stemning. Funklende lamper, farver, kunst på vægge og smukt indrettede værelser, er med til at du føler dig godt tilpas

Læs mere

Hotel Oberoi-Marrakesh-Marokko

Oberoi Marrakesh smukt beliggende i en oliven- og citrusplantage

Inspireret af gamle historiske paladser og det autentiske Marokko, i skønne villaer og udsigt over Atlasbjergene

Læs mere

Mazagan Beach & Golf – Marokko

MAZAGAN BEACH & GOLF – MAROKK

FANTASTISK BEACH RESORT – IDEELT FOR familieferie

Skønt resort beliggende direkte ud til Atlanterhavet, hotellet er perfekt når flere generationer rejser sammen.

Læs mere