Rejser til Marokko

En farverig kaskade, historie, og sprudlende liv – og hoteller, der er en konge værdig.

Se udpluk af vores hoteller i Marokko

El Fenn – Marrakesh Marokko

El Fenn - Marrakesh Marokko

El Fenn er en af Marrakeshs smukkest Riad, og oprindelig et privat hjem

Hotellet oser af lokal stemning. Funklende lamper, farver, kunst på vægge og smukt indrettede værelser, er med til at du føler dig godt tilpas

Læs mere

Hotel Oberoi Marrakesh Marokko

Hotel Oberoi Marrakesh Marokko

Oberoi Marrakesh smukt beliggende i en oliven- og citrusplantage

Inspireret af gamle historiske paladser og det autentiske Marokko, i skønne villaer og udsigt over Atlasbjergene

Læs mere

Mazagan Beach & Golf – Marokko

Mazagan Beach & Golf - Marokko

FANTASTISK BEACH RESORT – IDEELT FOR familieferie

Skønt resort beliggende direkte ud til Atlanterhavet, hotellet er perfekt når flere generationer rejser sammen.

Læs mere

Kort over Marokko

Eksotiske dufte fra Marrakesh

Marokko er meget mere end markeder, det er en sanselig oplevelse, ikke mindst i byen Marrakesh. I Marrakesh venter en eksplosion af dufte, smage og kultur fra byens mange boder. Medina kvarteret er på UNESCOs verdensarvsliste, og på Marokkos største marked – Souk hvor der købes alt fra traditionelle tæpper til elektronik og kunsthåndværk. Det er også i Marrakesh, de rige og berømte bor,  Marokkos konge har sit palads her. De mange luksuriøse villaer med deres mosaik omringet af palmer er i sig selv et syn værd. Marrakesh er i det hele taget rig på historie og grundlagt helt tilbage i 1062.

Kombiner et ophold i Marrakesh med et par dage ved Atlanterhavet nær byen El Jadida sydvest for Casablanca, hvor den gamle klassiske film af samme navn blev optaget. 

Rejs til Marokko året rundt

Klimaet i Marokko er forskelligt, alt efter hvilken del af landet I besøger. Ved kysten ud til Middelhavet er der typisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Her rammer temperaturen ofte 30 grader om sommeren. Ved Atlanterhavskysten er vejret lidt koldere på grund af de atlantiske strømme – her må de nøjes med 23 grader om sommeren.

 Længere inde i landet, hvor Sahara strækker sig mod syd, kan temperaturen nå 45 grader. Og i Marrakesh ligger temperaturen mellem 21-38 grader – så besøg gerne byen forår eller efterår, hvor solen ikke er kommet for godt i gang endnu.