Banyan Tree – Koh Samui -Thailand

Glæd jer til en lang række kulinariske oplevelser

Banyan Tree Samui resortet ligger med den skønneste udsigt over det azurblå

Om hotellet Banyan Tree

Banyan Tree Samui resortet ligger med den skønneste udsigt over det azurblå vand omgivet af frodig jungle i en privat bugt i Lamai på Koh Samui.

Her kan I vælge mellem 9 forskellige typer villaer alle med egen pool, fx Deluxe Pool Villa eller Ocean View Pool Villa – begge til 3 personer eller den noget større Familie Deluxe Pool Villa til 5 personer, der er bygget på en bjergskråning og består af to soveværelser og en skøn solterrasse ved den private pool – perfekt til en gruppe venner eller familier med børn. Den største villa er Presidential Pool Villa til 6 personer.

Kontakt os for et tilbud

The Rainforest!

Glæd jer til en lang række kulinariske oplevelser, der passer til enhver smag, nyd fx de internationale lækkerier på The Edge, en innovativ thailandsk middag på Saffron, mad fra grill på Sands eller kølige cocktails ved poolen.

Banyan Tree Spa Samui kan prale af Samuis første hydroterapi spa “The Rainforest“, der er en holistisk og innovativ wellness-oplevelse designet til at helbrede og berolige.

Her får I hele pakken med luksuriøse villaer, eksotisk jungle, lækre madoplevelser, hvid strand og turkisblåt vand.

 

Kontakt os for en rejse til Koh Samui

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

  • Hotellerne kan kombineres med hinanden som du ønsker.
  • Alt er nøje udvalgt af Voya Travels rejseeksperter

Vi glæder os til at hjælpe med, at tilrettelægge din rejse.

 

k