Rejser til Mexico

Farverige markeder, imponerende ruiner og traditionelle indianerlandsbyer – alt dette er blot et lille uddrag af de mange oplevelser

Se et udpluk af vores hoteller i Mexico

El Pez Tulum – Mexico

El Pez Tulum - Mexico

Nyd ferien til lyden af bølgerne

Går du en tur langs stranden, støder du måske på en havskildpadde, her bor du direkte til egen sandstrand på Tulum Beach.

Læs mere

La Zebra Beach – Tulum Mexico

La Zebra Beach - Tulum Mexico

The Perfect Beach Escape i Tulum

Tag en bid af livet på dette skønne strandhotel, sjov – levende & glad er kodeordene for La Zebra, som er et luksuriøst resort

Læs mere

Unico Hotel Riviera Maya – Mexico

Unico Hotel Riviera Maya - Mexico

All Inclusive luksus – for voksne

UNICO 20° 87° Riviera Maya, lækkert luksus strandhotel, beliggende på Yucatan halvøen, ved Cancun og Tulum.

Læs mere
 

Kort over Mexico

Strandferie og templer

Oplev farverige markeder, imponerende ruiner og traditionelle indianerlandsbyer blot et lille uddrag af de mange oplevelser en Mexico rejse byder på.

Er I til strandferie, findes de mest charmerende feriebyer her ved den caribiske kyst med hvide sandstrande og turkisblåt hav, samt verdens næststørste koralrev, Great Mayan Reef.

 

Oplev Aztekernes rige

Mexico City er bygget på ruinerne af aztekernes gamle hovedstad. Tenochtitlán – som byen hed dengang – blev jævnet med jorden af de spanske erobrere, men man kan stadig besøge de resterende gamle templer og pyramider, som i dag ligger side om side med spejlblanke skyskrabere. Byen byder også på grønne parker og hyggelige gader, så gå en tur og lad jer forføre af den charmerende mexicanske stemning.

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Mexico eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.