KENYA

REJSER TIL KENYA

Kenya er et land i Østafrika. Mod øst grænser Kenya op til Det Indiske Ocean. Grænselandene er Etiopien, Somalia, Sydsudan, Tanzania og Uganda.

OPLEV SAFARI I VERDENSKLASSE

Rejs med Voya Travel til Kenya, der byder på eventyrlige safarioplevelser, en kæmpemæssig storvildtsbestand, unikke kulturrigdomme og paradisiske strande. Klimaet er varmt året rundt og landskabet er varieret, med store græssletter, kuperet terræn med baobabtræer og nogle af Afrikas højeste bjerge.

I kan også se Karen Blixens afrikanske farm eller tage på badeferie ved kysten med de hvide sandstrande og det krystalklare vand. Landet er rigt på unikke oplevelser og rejseeventyr

MASAI MARA & KAREN BLIXEN

Besøg nogle af de mange vildtreservater og nationalparker med hver deres særpræg – f.eks. Masai Mara, hvor de stolte Masaier bor. .

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Kenya eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

VORES UDVALGTE HOTELLER I KENYA

Kenya – i Hakuna Matatas fodspor

Kenya Hakuna-matata-safari

Kom tæt på Kenyas vilde dyr

Babyelefanter, giraffer, næsehorn, leopard og flodheste samt Karen Blixens kaffefarm er bare nogle af de oplevelser, der venter jer. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på.

Læs mere

Kenya – Migration safari i Masai Mara

Kom med på luksus safari

Oplev den storslåede natur og se Afrikas vilde dyr, store og spektakulære oplevelser. Du får set gnu, bøffel, løve, impala, giraf, elefant, topi, vortesvin, struds, gepard, hyæne og andre dyr.

Læs mere

Kenya – ultimativ safari oplevelse

Safari på 1. klasse

Kom med på den helt store safaritur, hvor I overnatter og spiser på de mest luksuriøse steder. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på de vilde dyr.

Læs mere

KORT OVER KENYA