l

KENYA

REJSE TIL KENYA

Rejs til det østafrikanske land Kenya. Mod øst grænser Kenya op til Det Indiske Ocean. Grænselandene er Etiopien, Somalia, Sydsudan, Tanzania og Uganda.

OPLEV SAFARI I VERDENSKLASSE PÅ DIN REJSE TIL KENYA

En rejse til Kenya med Voya Travel byder på eventyrlige safarioplevelser, en kæmpemæssig storvildtsbestand, unikke kulturrigdomme med historie og paradisiske strande. Klimaet er varmt året rundt og landskabet er varieret, med store græssletter, kuperet terræn med baobabtræer og nogle af Afrikas højeste bjerge.

Hvad er det bedste rejsetidspunkt til Kenya?

Kenya kan besøges året rundt. Der er regntid fra marts til maj og igen oktober til november. De varmeste måneder, er når der er dansk vinter. Der når temperaturen i Kenya op på 30 grader ved kysten. Dette gør det perfekst at svømme, snorkle og dykke.

Hvor ligger Kenya?

Kenya er en kyststat i Østafrika. Mod øst grænser landet op til Det Indiske Ocean. I nord mod Somalien, Sydsudan og Etiopien. I vest mod Uganda, og i syd mod Tanzania.

Hvilken klimazone ligger Kenya i?

Kenya ligger ved ækvator, og har dermed tropisk klima.

TAG EN REJSE TIL MASAI MARA

Besøg nogle af de mange vildtreservater og nationalparker med hver deres særpræg på din rejse til Kenya – f.eks. Masai Mara, hvor de stolte Masaier bor.

EN REJSE TIL KENYA MED KAREN BLIXEN

I kan også se Karen Blixens afrikanske farm eller tage på badeferie ved kysten med de hvide sandstrande og det krystalklare vand. Landet er rigt på unikke oplevelser og rejseeventyr

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Kenya eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

VORES UDVALGTE HOTELLER I KENYA

Kenya – i Hakuna Matatas fodspor

Kenya Hakuna-matata-safari

Kom tæt på Kenyas vilde dyr

Babyelefanter, giraffer, næsehorn, leopard og flodheste samt Karen Blixens kaffefarm er bare nogle af de oplevelser, der venter jer. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på.

Læs mere

Kenya – Migration safari i Masai Mara

Kom med på luksus safari

Oplev den storslåede natur og se Afrikas vilde dyr, store og spektakulære oplevelser. Du får set gnu, bøffel, løve, impala, giraf, elefant, topi, vortesvin, struds, gepard, hyæne og andre dyr.

Læs mere

Kenya – ultimativ safari oplevelse

Safari på 1. klasse

Kom med på den helt store safaritur, hvor I overnatter og spiser på de mest luksuriøse steder. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på de vilde dyr.

Læs mere

KORT OVER KENYA