fbpx

Aleenta – Phuket – Thailand

Et luksus retreat for sjælen

Fantastisk beliggenhed direkte til Andamanhavet

Aleenta Phuket – luksushotel

Det prisvindende luksushotel Aleenta Phuket – Phang Nga Resort & Spa ligger med en fantastisk beliggenhed direkte til Andamanhavet og den skønne uberørte Natai strand. Da hotellet er beliggende på øens vestkyst, kan de mest idylliske solnedgange opleves, kun adskilt af Natai strandens gyldne sand. Aleenta Phuket er et luksuriøst og stilrent resort med moderne bygninger omgivet af tropiske vegetation med små bassiner og vandløb, som på smukkeste vis krydses af gangstier i træ.

De eksklusive suiter og villaer indgyder til privatliv og mageløs komfort. Aleenta Phuket er opført i flere niveauer, og er alle beliggende i rolige og private omgivelser. Mange af suiterne har udsigt til Andamanhavet, hvorimod flere af villaerne, som har egen pool, indgyder til totalt privatliv.

Storslåede solnedgange

Alle villaer og suiter fremstår meget stilfuldt i et mix af skandinavisk og asiatisk design. Indretningen er moderne med jordnære farver. Faciliteterne i suiterne og villaerne er udført i tidsløst design, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Dagene kan bl.a tilbringes i de hyggelige pavilloner ved hotellets fantastisk smukke infinitypool, som synes at gå i ét med horisonten og havet. Natai stranden inviterer til lange gåture. Søger man forkælelse for krop og sjæl, skal man unde sig selv en oplevelse i hotellets Ayurah SPA, hvor et væld af behandlingsformer tilbydes med brug af de meget eksklusive produkter fra engelske Linda Meredith.

Aleenta Phuket ligger kun 25 min nord for Phuket lufthavn og godt 40 min fra Phang Nga bugten. Så ønsker man en udflugt til øriget med de fantastiske og dramatiske kalkstensøer, kan en dagstur arrangeres fra hotellet.

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor skal jeg vælge Aleenta Phuket

Du bor direkte på Natai stranden
Besøg i Elephant Hills i Khao Sok (det arrangere vi)

Vi anbefaler: At kombinere Aleenta Phuket med et ophold i junglen Khao Sok, eller et par dage på Koh Samui.

Kontakt os for en rejse til Thailand

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

  • Hotellerne kan kombineres med hinanden som du ønsker.
  • Alt er nøje udvalgt af Voya Travels rejseeksperter

Vi glæder os til at hjælpe med, at tilrettelægge din rejse.

 

k