Rayavadee – Ao Nang – Thailand

Rayavadee ligger ved en af de smukkeste strande i Krabi

Eksotisk og inspirerende ferieparadis ved Krabi området i Sydthailand

Om Rayavadee

Feriestedets 96 fritstående 2-etagers pavilloner samt 5 luksuriøse villaer er spredt i den tropiske have og tilhørende kokoslunde blot et par minutters gang fra Railay og Phranang strand, og de er fuldt udstyrede og rummelige med stilfulde Thai-inspirerede detaljer overalt.

Pavillonernes unikke design og prisbelønnede arkitektur passer perfekt ind i resortets naturlige omgivelser, mens villaerne byder på et højt niveau af luksus heriblandt butlerservice.

Rayavadee ligger i hjertet af Krabi på den smukke Phranang halvø på grænsen til Krabi Marine National Park. Området er kendt for sin naturlige skønhed og rige flora og dyreliv både på land og i havet. Der er altid en strand i nærheden, uanset om det er lav eller højvande.

Frisk hummer og vestlige retter serveres på Raya Dining, mens Krua Phranang tilbyder traditionel, thailandsk mad. Raitalay Terrasse tilbyder internationale retter og udsigt over Railay Strand, og der lægges vægt på lokalt fremskaffede økologiske råvarer.

Jungle og seværdigheder

Lækker luksus i et frodigt naturreservat, som huser mange naturoplevelser. Udover afslapning i Rayavadees komfortable luksus er der gode muligheder for udflugter til nærliggende øer – via speedbåd ligger Rayavadee 25 minutters rejse fra øen Bamboo,  Koh Poda,  og kun 35 minutters rejse fra Phi Phi Island

Oplev også den thailandske kultur med ture til Krabi by og det berømte Tiger Cave Temple. Lær at lave lækre thailandske retter, og bliv undervist i traditionel blomsterkrans-binding og frugtudskæring fra Siams kongelige hof.  Tag med på en guidet vandretur gennem junglen og ned til en hemmelig lagune. Trænger du til ekstra forkælelse, har Rayavadee Spa har et bredt sortiment af behandlinger. Vælg mellem revitaliserende ansigtsbehandlinger og scrubs, energigivende kropsindpakninger, beroligende massage og et udvalg af salon behandlinger.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Ao Nang Krabi

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

  • Hotellerne kan kombineres med hinanden som du ønsker.
  • Alt er nøje udvalgt af Voya Travels rejseeksperter

Vi glæder os til at hjælpe med, at tilrettelægge din rejse.

 

k