The Retreat at Blue Lagoon Island

Det helt unikke retreat The Retreat at Blue Lagoon Island, er kendt for sin underjordiske spa, og termiske blå lagune

Unik spa og naturoplevelse

Det helt unikke retreat The Retreat at Blue Lagoon Island, Den blå Lagune, er kendt for sin underjordiske spa, og termiske blå lagune der omgiver det stilige hotel.  Her kan du få oplevelser i særklasse, indenfor både afslapning, spa og gastronomi. Retreatet  ligger præcis i hjertet af et vulkanske område, og der er ubegrænset adgang til Retreat Spa, Retreat Lagoon, Blue Lagoon og Blue Lagoon Ritual og alle former for hudpleje.

Restauranten tryller med alle af Islands kulinariske færdigheder og traditioner. Et luksus hotel med 62 suiter – og vi anbefaler du bestiller i god tid.

En oplevelse for livet

Retreatet er bygget i nordisk stil, hvor landskab og retreat flyder ind i hinanden,  naturlige nuancer, der er designet med den dybeste respekt for omkringliggende natur og materialer. Alle steder på hotellet er der frit ”gulv til loft” vinduer med mageløs udsigt over det islandske landskab, og personale er kendt for en udsøgt høj og afslappet service.

Alle suiter er designet så de indbyder til gæstfrihed, luftighed og velvære. Hver dag tilbydes daglige guidede udflugter, eller og yoga i hold, eftermiddags kaffe i den fælles lounge.

Gæster på Retreat at Blue Lagoon Iceland vil kunne nyde aktiviteter i og omkring Grindavík såsom vandreture, nordlysekspeditioner, geysers – off road turer, og der er også fitnesscenter  som gæster har frit adgang til.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k