MALAYSIA

REJSE TIL MALAYSIA

Fabelagtig mad, smukke strande og idylliske øer. Fantastiske nationalparker med dyreliv og regnskove – alt dette findes i Malaysia.

VOYA'S UDVALGTE HOTELLER

Previous slide
Next slide

ONE&ONLY DESARU COAST
MALAYSIA

Pris fra kr. 33.890 per pers. 

Prisen inkluderer:
Fly København – Singapore t/r
Båd fra Singapore lufthavn til Desaru samt transfer.
One & Only Desaru
7 nætter i Rainforest Junior Suite med morgenmad
Bidrag til rejsegarantifond samt EU-Ansvar
Konkurssikring via Gouda Rejseforsikring.
Voya´s Concierge service 24/7.
Assistance med indrejse dokumenter, check-in service mm.

Se alt som er inkluderet på link: 

 

PERFEKTE STRANDE & NATUR

Malaysia er perfekt for familie- og parferie, enten på øerne eller fastlandet, og Malaysia er stadig billigere end mange af de andre lande i Asien. Overalt finder du kultur, historie, natur og meget smukke strande. 

Vi tilbyder nogle  af de skønneste hoteller som ligger tæt på tropiske regnskove, strande. Hotellerne tilbyder aktiviteter og sport i alle afskygninger og himmelskønne gastronomi oplevelser.

Vi anbefaler: At kombinerer Malaysia med en spændende Borneo orangutang ekspedition – og evt. et smut forbi Singapore eller den underkendte storby i Asien Kuala Lumpur som tilbyder et væld af shopping og top restauranter. 

ASIENS SMELTEDIGE FOR GASTRONOMI

Malaysia, er en smeltedige der forener kinesisk, malaysisk og indisk kultur, sprængfyldt med kulinariske lækkerier. 
Den kulturelle blanding afspejles overalt i landet, hvor du møder tre verdensreligioner – tager du forbi hovedstaden Kuala Lumpur mærkes det endnu mere.

Kuala Lumpur er en skjult perle blandt verdensbyer. Det er en livlig og levende metropol med alt hvad der forventes, af en by af den kaliber. Her er et rigt udbud af seværdigheder og kultur og et utal af indkøbsmuligheder i butikker, indkøbscentre og markeder.