Kamalaya – Koh Samui – Thailand

Få en livgivende og berigende ferieoplevelse

Luksus ferie-healing for krop og sind, på den smukke Koh Samui

Om Kamalaya

Få en livgivende og berigende ferieoplevelse på det prisbelønnede Kamalaya Spa resort, som ligger på Thailands næststørste ø Koh Samui, og det er placeret ved en hule, der engang tjente buddhistiske munke som et sted for meditation og spirituel afslapning.

Selve navnet ‘Kamalaya’ er da også et udtryk for essensen af stedet, da det kommer fra ‘Lotus (kamal) og Rige (alaya)’, der er et ældgammelt symbol for den menneskelige ånds udfoldelse og vækst.

Kamalayas wellness-programmer tilbyder løsninger indenfor detox, stress og udbrændthed, optimal fitness, sund livsstil, vægtkontrol, søvn, følelsesmæssig balance og yoga.

Vælg mellem 12 forskellige indkvarteringer i værelser, suites eller villaer heriblandt Hillside Rooms, Suites Sea View, Villas Sea View og Penthouse Pool Suite.

Welness og healing

Kamalaya er et luksus resort dedikeret til holistisk wellness og healing for krop og sind, som ofte får besøg af nogle af verdens førende healere og terapeuter

Elsker du det thailanske køkken, kan du få opskrifter med hjem fra Kamalayas dygtige kokke, så den sunde livsstil kan fortsætte derhjemme.  Alle værelser, suiter og villaer har aircondition, hjemmesko og minibar samt te- og kaffe faciliteter, køleskab og trådløs internetadgang.

Bibliotek og golfbane er nogle af de faciliteter på resortet, som gæsterne kan nyde. Resortet ligger kun en kort gåtur fra Samui Butterfly Garden og Laem Set Beach. Vil du ud og opleve det lokale liv, ligger landsbyerne i Bo Phut og Maret blot en hurtig køretur væk.

Bor du på Kamalaya Resort på Koh Samui, får du unikke madoplevelser i restauranten på stedet. Kom til Kamalaya for at udforske, opleve, opdage og lære.

Kontakt os for et tilbud

Derfor skal du vælge Kamalaya

Det et sted du ikke vil hjem fra med unik service
Du kan blive forkælet med healing kropsterapier, aromaterapi, yoga og meget mere.
Den ekstem gode service og de små opmærksomheder fra hotellets personale.

Vi anbefaler: At kombinerer din rejse på Koh Samui med et ophold i Khao Sok, eller et par nætter i Bangkok eller Singapore

Kontakt os for en rejse til Koh Samui

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

  • Hotellerne kan kombineres med hinanden som du ønsker.
  • Alt er nøje udvalgt af Voya Travels rejseeksperter

Vi glæder os til at hjælpe med, at tilrettelægge din rejse.

 

k