DRØM DIG VÆK

Hvilken type rejse leder du efter ?

Er du den travle forretningsrejsende. Et kærestepar der ønsker en voksenferie. En livlig børnefamilie med hang til luksus. Er du mere krydstogttypen, eller vil gå i løvernes fodspor på safari. Måske en fodboldskamp med vennerne i VIP klasse. Stå på ski i Alperne. Er du exploretypen der vil opleve egne, som kun er få forundt. Eller er du til 5* barfodsferie ?
Se mere her:

Voya-exclusiv-web

FORRETNINGSREJSER

Er du den travle, krævende forretnings-rejsende, som skal have mulighed for at få kontakt med din rejsekoordinator 24/7, er det Voya Travel du skal kontakte, så arrangerer vi din rejse og er altid i kontakt døgnet rundt. 

Ferie for voksne Voya Travel

KUN FOR VOKSNE

Nogle gange nydes solnedgangen bedst i stilhed. Vi har samlet en række af vores hoteller, som kun er for voksne – så kan du og din udkårne nyde hinanden uden forstyrrelser.

Luksus-villaer

Leder du efter det ideelle villa, beach-house, eller hideaway til din næste ferie.
Kontakt os for en snak.

Vi har et kæmpe udvalg af villaer i hele verden. 

Paradise-sun-sey-4

BRYLLUPSREJSER

Bryllupsrejsen skal også være en oplevelse man aldrig glemmer og med en masse forkælelse skal være inkluderet.Se her et mindre udvalg af skønne bryllupsrejser hvor det er.

SUN ODYSSEY 439 | Grækenland

YACHTS/KRYDSTOGTER

Yachts og Krydstogter er endnu en nyhed hos Voya Travel. Vi kan arrangere de fleste krydstogter i verden men har valgt at præsenterer Sea Dream Yachts og Star Clippers.

rejse til Seychellerne

5* LUKSUS

Nogengange er kun det bedste godt nok. Det ved vi alt om hos Voya Travel, hvor vi tilbyder luksus, af den slags drømme er lavet af. Rejser til Dubai, Maldiverne, Caribien eller lignende destinationer.

OPLEVELSER

Oplevelsesrejser hos Voya Travel er noget specielt. Vi lægger stor vægt på, at rejsen skal være både spændende og interessant, der skal både være kultur og naturoplevelser og der skal…

Le-Chalet-Zannier-3

SKIREJSER

Leder du efter en skøn skiferie på et alpehotel af allerhøjeste standard eller Chalet hvor alle detajler er gennemført . – Kontakt Voya Travel vi hjælper dig med din skiferie og flybilletter. 

Rejse til Grækenland

VILLALEJE

Voya Travel er specialister i villaleje, –  kontakt os, med, dine ønsker, om det er Spanien, Italien, Grækenland, Caribien,   lad os sammensætte din rejse, med villaleje, flybilletter, og evt. bil – så alt er klart fra start til slut. 

FC-Barcelona.2

SPORTSREJSER

Oplev FC Barcelona på hjemmebane. Se oversigt over de mange datoer, vi står for rejsen, overnatning, booking af flybilletter, du skal blot give besked, om du vil have en Kat. 3, VIP sølv eller guld billet 

aabning-migration-safari2

SAFARI

Safari året rundt  – som vi garanterer er en rejse for livet.  Alle burde én gang i livet unde sig at rejse og opleve en safari i Afrika. Der findes intet som kan sammeligne oplevelsen fra savannen, at være tæt på vilde elefanter, giraffer… 

KONTAKT VOYA TRAVEL REJSEKONSULENTER

LAD OS HJÆLPE DIG MED AT ARRANGERE DIN DRØMMEREJSE

Få inspiration og rejsetilbud tilsendt

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi dig alle vores bedste rejsetilbud.
Vi får ofte rigtige gode ideer, og kanon gode kampagner fra flyselskaber. Eks. kæmpe rabatter på business-flybilletter og fordelagtige tilbud fra luksushoteller, fra hele verden. Vi vil gerne dele alle de muligheder med dig. Og bare rolig, vi sender ikke mange mails, kun når vi har noget på hjertet.
Indtast email