SVALBARD FORÅR

Eventyrrejse til Svalbard 

Svalbard Longyearbyen

En oplevelse for livet, hvor man bor i Longyearbyen og tager på udflugter med base på Hotel Radisson Blu Polar 

Unikke udflugter vi inkluderer:

Snescootersafari til Tempelfjorden

Din oplevelse begynder med en grundig briefing om snescooterkørsel og udstyr, der beskytter dig mod de strenge vejrforhold. Vi drager østover mod Tempelfjorden gennem det betagende landskab, hvor vi kan støde på rensdyr og måske endda isbjørne. Undervejs nyder vi en frokost midt i den uberørte vildmark, væk fra civilisationens larm. Vi laver stop på bakketoppe, der giver os panoramisk udsigt over de storslåede omgivelser.

Arktisk Vildmarksaften i Camp Barentz Camp Barentz ligger ved foden af fjeldet Gruve 7, 10 kilometer øst for Longyearbyen. Dette sted kombinerer en enestående naturoplevelse med historiefortælling. Her kan du nyde en lækker middag, inklusive bålkaffe og dessert. Mens vi hygger os omkring bålet, vil vi høre om områdets historie og få indblik i isbjørnenes liv gennem korte foredrag og billeder.

Hvalrossafari til Borebugten med Hybridbåden “Kvitbjørn”

Vi sejler med den lydsvage og miljøvenlige hybridbåd, “Kvitbjørn,” til Borebugten, en times sejlads fra Longyearbyen. Her slukker vi motoren for en lydløs nærkontakt med de imponerende hvalrosser. Med en undervandsdrone ombord kan vi udforske det, der sker under havets overflade. Da hvalrosser er sociale dyr, kan du forvente at se dem i grupper på isflager og på kysten.

Hybriddrevet Katamaransejlads til Barentsburg

Fra Longyearbyen går turen med MS Bard, en hybriddrevet katamaran, til den russiske by, Barentsburg. Byen med 450 indbyggere er Svalbards næststørste samfund og en lille del af Rusland på Svalbard. Du behøver ikke noget visum, da vi besøger Rusland uden grænseformaliteter. Vi får en rundvisning i byen, der viser en blanding af gamle sovjetiske og moderne indflydelser, alt sammen i en unik, uberørt naturkulisse.

Hundeslædetur med Besøg i Isgrotten

Denne uforglemmelige heldagstur fører dig på hundeslæde til en af de store gletsjere, hvor vi går ind i en imponerende isgrotte. Grotten minder om en underjordisk verden med sine frosne iskrystaller. Her får vi en dejlig frokost og beundrer den betagende udsigt. Efterfølgende udforsker vi langsomt iskrystalernes verden og oplever naturens magi på første hånd.

Ølsmagning på 78 grader Nord

Forkæl dine smagsløg med en smagsprøve på verdens nordligste øl hos Svalbard Bryggeri. I en hyggelig atmosfære lærer du historien om det relativt nye bryggeri, der blev grundlagt i 2011. Her får du mulighed for at smage på lokale øl brygget med ingredienser som 2000 år gammelt gletschervand fra Bogergletscheren. Dette er en unik oplevelse for alle sanser.

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Longyearbyen t/r med SAS på økonomiklasse.
  • 1 stk. indchecket bagage inkluderet i prisen.
  • 3 overnatninger med morgenmad på Radisson i en 1-Bedroom Suite med udsigt over Isfjorden.
  • Alle tidligere nævnte udflugter og aktiviteter.
  • Bidrag til rejsegarantifonden samt EU-ansvars- og konkurssikring gennem Gouda Rejseforsikring.
  • 24/7 concierge-service fra Voya Travel for at imødekomme dine behov og besvare dine spørgsmål før og under din rejse.
  • Detaljerede rejseplaner leveret inden afrejse.

Bemærk venligst, at personlige forsikringer ikke er inkluderet i prisen.

Priser fra kr. 20.900 per person *

 

 

Bestil tilbud