VIETNAM

REJSER TIL VIETNAM

Vietnam er kontrasternes land i Sydøstasien. En velkendt dramatisk historie kan opleves flere steder i landet,  bestående af ældgamle seværdigheder – skønne strande og gastronomi i topklasse.

REJSER TIL RISMARKER & STRANDE

Vietnam er kontrasternes land i Sydøstasien. En velkendt dramatisk historie kan opleves flere steder i landet. Rejser til Vietnam byder på ældgamle seværdigheder, en imponerende variation af natur, som man ikke finder mange andre steder, et folkefærd, der hilser dig velkommen med store smil og en fantastisk imødekommenhed. Dertil følger alverdens markeder, stammefolk og ikke mindst indbydende sandstrande.

Oplev bylivet og gastronomien

Landets 2 største byer, Hanoi og Ho Chi Minh, med deres millioner af scootere betyder, at man ofte kan stå længe inden veje kan krydses, men det lærer man hurtigt at tackle. Hanoi er et mix af skønne gamle bygninger, gadehandlere der passerer dig med bugnende banan-kurve, og et væld af gadekøkkener, som lokker med velduftende supper, ris nudler og masser af koriander.

Kan man rejse til Vietnam om sommeren?

Det kan du sagtens, der kan dog være forskelle på vejret alt efter hvilken del af landet du ønsker at rejse til. Kontakt os for hjælp til at finde den bedste rejsedato til din specifikke rejse.

Der er ingen højsæson i Vietnam, hvilket betyder at du kan rejse til Vietnam året rundt. Temperaturen er dog nogenlunde ens i hele landet i marts og april og vil derfor være det mest optimale tispunkt at rejse til Vietnam.
 

ASIENS GEMTE PERLE

Glem ikke den til tider oversete franske by Dalat beliggende i 1500 m højde, også kaldet blomsterbyen, som er et yndet sted at tage til, hvis køligere luft og bjergrige omgivelser står på ønskesedlen. Helt mod syd, dukker først Ho Chi Minh (tidligere Saigon) op, med det mere moderne præg, en stor kontrast til Hanoi, men mindst ligeså imponerede. Syd for Ho Chi Minh findes Mekong deltaet med dets mange farverige og pulserende flodmarkeder, samt hyggelige små landsbyer.

Det er umuligt at forberede dig på den skønhed, der venter dig på dine rejser til Vietnam, men man vil opleve og elske vietnamesernes meget energiske, direkte facon, kærlighed til naturen og deres store appetit på livet og hang til latter. Tag på rundrejse til Vietnams højdepunkter eller oplev Vietnams skønhed på din ferie til Vietnam.

VOYA'S UDVALGTE REJSER TIL VIETNAM

Oplev Vietnams skønhed

Oplev Vietnams skønhed

Vietnam Kultur, Natur og Six Senses

Hanoi – Pu Luong – Nha Trang – Danang. Duft, smag og oplev Vietnams skønhed – bo midt i naturen med udsigt over rismarker

Læs mere

Rundrejse til Vietnams højdepunkter

Rundrejse til Vietnams højdepunkter

Rundrejse til Vietnams højdepunkter

Hanoi – Ninh Binh – Halong – Hue – Hoi An – Saigon – Can Tho, en rejse fra det nordlige Vietnam til det varme syd.

Læs mere

Six Senses Con Dao – Vietnam

Rejser til Con Dao Vietnam. Six Senses Con Dao - Vietnam

Øferie på Con Dao Six Senses

Bedre bliver det ikke. Six Senses Con Dao, er det første fem-stjernede ferieparadis midt i det Vietnamesiske øhav.

Læs mere

KORT OVER VIETNAM