VIETNAM

REJSER TIL VIETNAM

Vietnam er kontrasternes land i Sydøstasien. En velkendt dramatisk historie kan opleves flere steder i landet. Vietman er et land bestående af ældgamle seværdigheder – skønne strande, og gastronomi i topklasse.

RISMARKER & STRANDE

Vietnam er kontrasternes land i Sydøstasien. En velkendt dramatisk historie kan opleves flere steder i landet, et land bestående af ældgamle seværdigheder, en imponerende variation af natur man ikke finder mange andre steder, et folkefærd som hilser dig velkommen med store smil og en fantastisk imødekommenhed, alverdens markeder, stammefolk og ikke mindst indbydende sandstrande.

Landets 2 største byer, Hanoi og Ho Chi Minh med dets millioner af scootere, gør at man ofte kan stå længe inden veje kan krydses, men det lærer man hurtigt at tackle. Landets hovedstad Hanoi, er et mix af skønne gamle bygninger, gadehandlere som passerer en med bugnende banan-kurve, og et væld af gadekøkkener, som lokker med velduftende supper, ris nudler og masser af koriander.

 

ASIENS GEMTE PERLE

Glem ikke den lidt oversete franske by Dalat beliggende i 1500 m højde, også kaldet blomsterbyen, som er et yndet sted at tage til, hvis køligere luft og bjergrige omgivelser står på ønskesedlen. Helt mod syd, dukker først Ho Chi Minh (tidligere Saigon) op, med det mere moderne præg, en stor kontrast til Hanoi, men mindst ligeså imponerede. Syd for Ho Chi Minh, dukker Mekong deltaet op, men dets mange farverige og pulserende flodmarkeder samt hyggelige små landsbyer.

Det er umuligt at forberede dig på den skønhed, der venter dig i Vietnam, men man vil opleve og elske vietnamesernes meget energiske, direkte facon, kærlighed til naturen og deres store appetit på livet og hang til latter.

VOYA'S UDVALGTE REJSER TIL VIETNAM

Oplev Vietnams skønhed

Vietnam Kultur, Natur og Six Senses

Hanoi – Pu Luong – Nha Trang – Danang. Duft, smag og oplev Vietnams skønhed – bo midt i naturen med udsigt over rismarker

Læs mere

Rundrejse til Vietnams højdepunkter

Rundrejse til Vietnams højdepunkter

Hanoi – Ninh Binh – Halong – Hue – Hoi An – Saigon – Can Tho, en rejse fra det nordlige Vietnam til det varme syd.

Læs mere

Six Senses Con Dao – Vietnam

Rejser til Con Dao Vietnam

Øferie på Con Dao Six Senses

Bedre bliver det ikke. Six Senses Con Dao, er det første fem-stjernede ferieparadis midt i det Vietnamesiske øhav.

Læs mere

KORT OVER VIETNAM