Amanpuri – Phuket – Thailand

Amanpuri, som betyder ‘et sted med ro’

Bo midt i en kokosnød plantage ud til havet og udsigt til hvid sandstrand

Et holistisk fristed

Det turkise vand, der omgiver Amanpuri, byder på rig mulighed for at udforske kysten med båd, stå på vandski eller dykke ned til de uberørte koralrev. På land er den frodige vegetation suppleret med en rig kulturhistorie, herunder 30 buddhistiske templer på øen, fem gode golfbaner og de fredfyldte, halvmåneformede hvide sandstrande beriget med liggestole og parasoller.

Amanpuri Luxury Resort & Hotel ligger på Phukets vestkyst, og det lever til fulde op til sit navn, Amanpuri, som betyder ‘et sted med ro’. Her kan du vælge mellem pavilloner og villaer, der alle er elegante og moderne med overdimensionerede badeværelser. Kokospalmerne kaster tropiske skygger på de private terrasser.

Aman Spa

Med udsigt over swimmingpoolen og stranden ligger Italian Restaurant og Beach Terrace, der serverer fisk og krebsdyr, som kommer direkte fra fiskernes både. The Beach Club serverer et udvalg af Middelhavets speciali­teter, og Lounge en vifte af vine med østers, forretter og lækre oste. Fra november til april har disse spisesteder følgeskab af en beachside japansk restaurant.

På Aman Spa tilbydes behandlinger i seks lyse pavilloner, der omfatter privat dampbad, bruser, bad og udendørs meditation. Disse er forbundet af et motionscenter og pilates studie med panoramaudsigt, en yoga og meditations pavillon og fire oplyste tennisbaner. Et holistisk fristed inspireret af gamle thailandske behandlinger.

Kontakt os for et tilbud

k