Rejser til Rwanda

Oplevelser i Rwanda Afrika

RWANDA Once in a lifetime
6 dage / 5 nætter

Oplev Kigali – Wilderness Safari Magashi Camp & Wilderness Safari Bisate Lodge
Expedition

RWANDA One& Only
5 dage /4 nætter

Nyungwe & Volcanoes National Park
EXPEDITION

Kort over Rwanda

Tag en eventyrlig rejse til Rwanda

Rwanda er landet hvor adventure og natur er kodeordene

Det grønne afrikanske land byder på naturoplevelser i verdensklasse, tropiske skove, chimpanser, bjerggorillaer, og safari i et. Rwanda er mest kendt som landet med den frygtelige borgerkrig. Idag er landet demokratisk styret og er et fredeligt og sikkert land.

Tag en rejse til Rwanda med høj sikkerhed

Rwanda er et af de lande i Afrika, hvor der er mest sikkert at rejse til.

Hvad er Rwanda bedst kendt for?

Leder du efter det uspolerede eventyr, er Rwanda landet for dig. Kæmpe bjergkæder, vulkaner, nationalparker, og safari. 

Rwanda er kendt for dens betagende natur, og landet er ofte refereret til les pays des mille collines (landet med tusinde bakker).

Oplevelses expeditioner i Rwanda

Det er i Rwanda du kan opleve de gigantiske gorillaer, chimpanser samt et væld af andre primater, og komme helt tæt på – med respekt for naturen.

En rejse til Rwanda, kræver en vis fysisk form, og er ikke egnet for mindre børn, vi er ude i den ægte vilde natur, hvor der er stigninger, huller, krat, bambusskove, vulkaner, og masser af oplevelser. 

Vi anbefaler en af vores oplevelses-ekspeditioner, og kan skræddersy  din Rwanda rundrejse, booke helikopter fra lodge til lodge og wilderness reservater. 

Hvad er det bedste rejsetidspunkt til Rwanda?

Desuden er højsæsonen fra juni til august, og dette er et spændende tidspunkt at besøge landet på, såfremt man ikke har noget imod at stå lidt tæt. I oktober til december er der noget mere roligt. Dog skal man være opmærksom på, at november er den dyreste måned at rejse til Rwanda i.

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Rwanda.