SYDAFRIKA

Oplevelser på første klasse

Rejs med Voya Travel til Sydafrika, og oplev et fantastisk dyreliv, samt nogle af verdens mest fantastiske vine, smukke vingårde, og landskaber.  Uanset hvor du rejser i Sydafrika, har landet så meget at tilbyde. Sydafrika er skræddersyet til kobinationsrejser, hvor storby, safari, luksustogture gennem de dramatiske egne, forenes med besøg på vingårde, og en barsk og spændende historie.

OPLEV SAFARI I VERDENSKLASSE

Rejs med Voya Travel til Sydafrika og oplev Cape Town og meget meget mere. Vi anbefaler et skræddersyet roadtrip til vinlandet eller kombiner et ophold i Sydafrika med en safari i Krügers nationalpark. Eller måske det prestigefyldte luksustog gennem Sydafrika Rovos rail. Uanset er One&Only hotel i Kapstaden ikke til at komme udenom! 

Elsker du vine, er Sydafrika det oplagte land, at besøge vingårde, og smage de mange huse. Cape Town ligger direkte ud til Atlanterhavet, og er omgivet af dramatiske bjerge, der gør Cape Town sammen med alle de oplevelser i vente, en by som uden tvivl er verdens smukkeste storby.  Vi anbefaler en tur til Robben Island, eller besøg Kap det Gode Håb, med fiskerlandsbyer, uendelige strande, og et afsindigt rigt dyreliv. Tag på hval-watching, eller mangler du et adrenalinsus, så dyk med hvidhajer – fra et bur! Hvalerne ses bedst fra maj til oktober, og kan i denne periode også ses fra land. 

SYDAFRIKA ''MUST SEE''

  • Cape Town og omegn
  • Durban og KwaZulu-Natal
  • Garden Route
  • Johannesburg og omegn
  • Kruger og Panoramaruten
  • Vinlandet

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Sydafrika. 

VORES UDVALGTE HOTELLER

One&Only Cape Town Sydafrika

Det helt fantastiske One& Only luksushotel med panoramaudsigt

Pris per voksen fra kr. 3000,- per nat

Gastronomisk perle, og eneste hotel med beliggenhed ved Viktoria & Alberts fasionable waterfront med Table Mountain i baggrunden

Læs mere

Verdens smukkeste togrejse – Sydafrika

Rovos Rail åbnede i 1989 og luksustoget Pride of Africa, er stilfuldt restaureret i 1920’er stil

Ingen andre steder i Afrika findes en strækning, hvor der kan opleves så mange forskellige områder.

Læs mere

KORT OVER SYDAFRIKA