The Sarojin – Khao Lak – Thailand

The Sarojin er omkranset af en skøn tropisk have, hvor ro og privatliv nydes til fulde

Drøm jer væk i de smukkeste solnedgange

Om Sarojin

The Sarojin er ét af Thailands bedste boutique resorts, og det kendetegnes ved en afslappende og meget elegant stil samt en service ud over det sædvanlige. Vi taler her om et resort i tidløst design med lyse, varme og jordnære nuancer.

Dine oplevelser som gæst er lidt på dine præmisser. Ønsker du at have sen morgenmad (senest kl 18.00 om eftermiddagen), ”so be it”, og den anrettes med et naturligt smil på læben.

Resortet består af 56 boliger i 2 etages bygninger på mellem 95 – 215 m2 pr. bolig.  Den smukke og indbydende swimmingpool på 25 x 25 meter med de tilhørende romantiske salaer er resortets indbydende centrum. Her kan I slappe af i de smukkeste omgivelser med en god bog uden nogen form for støjgener.

The Sarojin er omkranset og gemt i en skøn tropisk have, hvor ro og privatliv nydes til fulde. Her har man direkte adgang til en 11 km land kridhvid sandstrand og det krystalklare azurblå Andamanerhav.

På restauranterne Edge og Ficus, begge figurerer i Michelin Guiden 2019 og hvor sidstnævnte er navngivet efter det smukke gamle figentræ, som er placeret i centrum af restauranten, serveres thai og internationale gourmet retter. I den prisvindende vinkælder, er vinene nøje udvalgt til restauranternes menuer. I kan også vælge at nyde en uforstyrret romantisk middag nede på stranden i stearinlysets skær med de bare fødder i sandet.

Myten om Lady Sarojin

Navnet stammer fra den legendariske Lady Sarojin, som var den ældste datter af en thailandsk adelsmand. Da hendes mor døde, blev hun husbestyrerinde for faderen. Som sådan var hun ansvarlig for ikke kun vedligeholdelse og jævn drift af boligen, men også for hendes fars gæster.

Hendes ”kald” var at gøre et gæsteophold hos faderen til en uforglemmelig oplevelse, som med tiden blev til noget af det mest eftertragtede gæster kunne opleve. Det er stadig den dag i dag Lady Sarojins mål for service, kvalitet og oplevelse, som er styrende for alt, hvad personalet gør.

På restauranterne Edge og Ficus, begge figurerer i Michelin Guiden 2019 og hvor sidstnævnte er navngivet efter det smukke gamle figentræ, som er placeret i centrum af restauranten, serveres thai og internationale gourmet retter. I den prisvindende vinkælder, er vinene nøje udvalgt til restauranternes menuer. I kan også vælge at nyde en uforstyrret romantisk middag nede på stranden i stearinlysets skær med de bare fødder i sandet. Her kan man drømme sig væk i de smukkeste solnedgange, mens en kølig sundowner nydes.

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor skal du vælge The Sarojin Khao Lak

Resortet ligger i Khao Lak ligger nord fra Phuket i et skønt og frodigt område.
I et område hvor der er masser af muligheder for udflugter.
Vi anbefaler i perioden fra november til april at leje deres egen Lady Sarojin båd og blive sejlet ud til Similan øerne.
Det er Thailands bedste snorkel- og dykkersteder
Mange spændende udflugter heriblandt kanotur, white water rafting, dybhavs- eller lagune-fiskeri, elefant ture med badning, i Khao Sok, med jungle vandreture eller på mountainbike, bjergbestigning, se varme kilder eller oplev det rige fugle- og dyreliv.

Kontakt os for en rejse til Khao Lak

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Khao Lak eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres rejse.

 

k