ZANZIBAR

REJSER TIL ZANZIBAR

Har du overvejet hvor Bounty optager deres reklamefilm? Et godt bud er Zanzibar. De hvide sandstrande og hængende palmer er som taget ud af magasinernes kulørte sider.

ZANZIBAR - BOUNTY PARADIS

Zanzibar kaldes også krydderiernes ø – her kommer du ikke til at undvære madoplevelser; mad og vin er eksotisk, farverigt og helt igennem en suveræn smagsoplevelse. Zanzibar er stedet for livsnydere, der ikke vil gå på kompromis med hverken omgivelser, aktiviteter eller kulinariske oplevelser.

Strandlivet og de kulørte drinks på Zanzibar kan let kombineres med safariture i Kenya eller Tanzania, hvis daseferien skal have en yderligere dimension. Her kan du opleve majestætiske løver, græssende zebraer eller gnuernes årlige migration over Serengeti, som er en hel særlig oplevelse, du sent vil glemme. Mulighederne er mange, og du kan smage på flere dele af Afrika fra din base på Zanzibar.

Temperaturen i Zanzibar er ikke svær at regne ud – gennemsnitstemperaturen på årsplan ligger på 30 grader. Zanzibar er et oplagt feriemål sommer og efterår, hvor regnfald er usandsynligt og himlen er blå. 

TROPISK KLIMA

Henover vinter og forår er det regntid, og i den periode lever øens skove og dyreliv op i det fugtige klima. På Zanzibar kan du være heldig at spotte sjældne dyr, som aber og spidsmus, der kun lever her på øen, og i vandet omkring øen kan du ofte se delfiner.

Fakta:
Zanzibar er beliggende ud for Tanzanias kyst i Østafrika. Faktisk er Zanzibar en del af United Republic of Tanzania i fællesskab med Tanganyika. Øen, der ofte bare kendes som Zanzibar, hedder faktisk Unguja, og er den sydlige af to øer. Hovedbyen, Zanzibar City, byder også på den gamle bydel Stone Town, som er på UNESCOs Verdensarvsliste – her ses indflydelser gennem flere årtusinder fra den afrikanske, indiske, europæiske og arabiske kultur.

Gå på oplevelse i de kun få meter brede gader og mærk historien. Vidste du, at den afdøde Queen-sanger, Freddie Mercury, blev født på Zanzibar? – han hed oprindelig Farrokh Bulsara.

VOYA'S UDVALGTE HOTELLER PÅ ZANZIBAR

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Resortet ligger på en smuk uberørt palmestrand på Zanzibar

Pris per voksen fra kr. 13.400

***7 nætter i deluxe dbl.vær.,fly og halvpension. Fantastisk strandresort på krydderiøen Zanzibar

Læs mere

Gold Zanzibar Beach-Zanzibar

En luksus oplevelse i harmoni med naturen

Pris per voksen fra kr. 15.950

***Inkl. 7 nætter, fly, deluxe oceanview dbl.vær. – halvpension. Lev drømmen ud – bo på Gold Zanzibar Beach House & Spa, et himmelsk hjørne på en paradis ø

Læs mere

Sandies Baobab Beach Zanzibar 

Dejligt 4 stjernet resort ved 5 stjernet strand

Pris per voksen fra kr. 16.400

*** Inkl. 7 nætter, deluxe dbl.vær.  – All Inclusive. Resortet ligger på en af de strande, uden tidevansforskel, og I kan bade fra stranden hele dagen

Læs mere

Baraza Resort & Spa Zanzibar

Zanzibars mest eksklusive boutique resort

Pris per voksen fra kr. 25.800

*** Inkl. flybillet, 7 nætter i oceanfront villa med et soveværelse og egen pool og All Inclusive. En af de absolut bedste strande på Zanzibar ligger det mest eksklusive boutique resort.

Læs mere

The Residence Zanzibar

Skræddersyet gæstfrihed og fortryllende elegance

Pris per voksen fra kr. 18050

*** Inkl. fly, 7 nætter i lux. oceanfront pool villa med halvpension. Resortet er medlem af “Leading Hotels of the World” – unikt!

Læs mere

The Zuri Zanzibar

Oplev den farverige ø Zanzibar i Det Indiske Ocean

Pris per voksen fra kr. 17300

The Zuri Zanzibar, er alt du drømmer om på en ferie, kridthvide strande, turkist hav, fantastisk resort, palmer og masser af seværdigheder

Læs mere

KORT OVER ZANZIBAR