ZANZIBAR

REJSE TIL ZANZIBAR

Har du overvejet hvor Bounty optager deres reklamefilm? Et godt bud er Zanzibar. De hvide sandstrande og hængende palmer er som taget ud af magasinernes kulørte sider.

VOYA'S UDVALGTE HOTELLER PÅ ZANZIBAR

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Resortet ligger på en smuk uberørt palmestrand på Zanzibar

Pris per voksen fra kr. 13.400

7 nætter i deluxe dbl.vær.,fly og halvpension. Fantastisk strandresort på krydderiøen Zanzibar

Læs mere

Gold Zanzibar Beach-Zanzibar

Rejse til Zanzibar

En luksus oplevelse i harmoni med naturen

Pris per voksen fra kr. 15.950

Inkl. 7 nætter, fly, deluxe oceanview dbl.vær. – halvpension. Lev drømmen ud – bo på Gold Zanzibar Beach House & Spa, et himmelsk hjørne på en paradis ø

Læs mere

Sandies Baobab Beach Zanzibar 

Dejligt 4 stjernet resort ved 5 stjernet strand

Pris per voksen fra kr. 16.400

Inkl. 7 nætter, deluxe dbl.vær.  – All Inclusive. Resortet ligger på en af de strande, uden tidevansforskel, og I kan bade fra stranden hele dagen

Læs mere

Baraza Resort & Spa Zanzibar

Rejse til Zanzibar

Zanzibars mest eksklusive boutique resort

Pris per voksen fra kr. 25.800

Inkl. flybillet, 7 nætter i oceanfront villa med et soveværelse og egen pool og All Inclusive. En af de absolut bedste strande på Zanzibar ligger det mest eksklusive boutique resort.

Læs mere

The Residence Zanzibar

Skræddersyet gæstfrihed og fortryllende elegance

Pris per voksen fra kr. 17.500

Inkl. fly, 7 nætter i luxury oceanfront pool villa – halvpension. Resortet er medlem af “Leading Hotels of the World” – unikt!

Læs mere

The Zuri Zanzibar

Oplev den farverige ø Zanzibar i Det Indiske Ocean

Pris per voksen fra kr. 17300

The Zuri Zanzibar, er alt du drømmer om på en ferie, kridthvide strande, turkist hav, fantastisk resort, palmer og masser af seværdigheder

Læs mere

KORT OVER ZANZIBAR

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL OM ZANZIBAR

TAG EN REJSE TIL ZANZIBAR

Zanzibar kaldes også krydderiernes ø – her kommer du ikke til at undvære madoplevelser; mad og vin er eksotisk, farverigt og helt igennem en suveræn smagsoplevelse. En rejse til Zanzibar er for livsnydere, der ikke vil gå på kompromis med hverken omgivelser, aktiviteter eller kulinariske oplevelser.

Strandlivet og de kulørte drinks på ferien i Zanzibar kan let kombineres med safariture i Kenya eller Tanzania, hvis daseferien skal have en yderligere dimension.

BEDSTE ÅRSTID AT REJSE TIL ZANZIBAR
Der er tropisk klima året rundt, med temperaturer omkring 30 grader. Havet ud for Zanzibar altid varmt, og er det perfekte rejsemål for sol og sommer året rundt.

Der er selvfølgelig også regnsæson og det kan du få oplyst ved at kontakte vores Zanzibar specialister.

Varmeste måneder er fra december til februar og lidt køligere i juli.

 

 

TROPISK KLIMA

Henover vinter og forår er det regntid, og i den periode lever øens skove og dyreliv op i det fugtige klima. På Zanzibar kan du være heldig at spotte sjældne dyr, som aber og spidsmus, der kun lever her på øen, og i vandet omkring øen kan du ofte se delfiner.

PÅ DIN REJSE TIL ZANZIBAR ER DU SIKRET KULTURELLE OPLEVELSER

Zanzibar er beliggende ud for Tanzanias kyst i Østafrika. Faktisk er Zanzibar en del af United Republic of Tanzania i fællesskab med Tanganyika. Øen, der ofte bare kendes som Zanzibar, hedder faktisk Unguja, og er den sydlige af to øer. Hovedbyen, Zanzibar City, byder også på den gamle bydel Stone Town, som er på UNESCOs Verdensarvsliste her ses indflydelser gennem flere årtusinder fra den afrikanske, indiske, europæiske og arabiske kultur.