fbpx
Kontakt os

Kontakt os

  ZANZIBAR

  REJSER TIL ZANZIBAR

  Har du overvejet hvor Bounty optager deres reklamefilm? Et godt bud er Zanzibar. De hvide sandstrande og hængende palmer er som taget ud af magasinernes kulørte sider.

  ZANZIBAR - BOUNTY PARADIS

  Zanzibar kaldes også krydderiernes ø – her kommer du ikke til at undvære madoplevelser; mad og vin er eksotisk, farverigt og helt igennem en suveræn smagsoplevelse. Zanzibar er stedet for livsnydere, der ikke vil gå på kompromis med hverken omgivelser, aktiviteter eller kulinariske oplevelser.

  Strandlivet og de kulørte drinks på Zanzibar kan let kombineres med safariture i Kenya eller Tanzania, hvis daseferien skal have en yderligere dimension. Her kan du opleve majestætiske løver, græssende zebraer eller gnuernes årlige migration over Serengeti, som er en hel særlig oplevelse, du sent vil glemme. Mulighederne er mange, og du kan smage på flere dele af Afrika fra din base på Zanzibar.

  Temperaturen i Zanzibar er ikke svær at regne ud – gennemsnitstemperaturen på årsplan ligger på 30 grader. Zanzibar er et oplagt feriemål sommer og efterår, hvor regnfald er usandsynligt og himlen er blå. 

  TROPISK KLIMA

  Henover vinter og forår er det regntid, og i den periode lever øens skove og dyreliv op i det fugtige klima. På Zanzibar kan du være heldig at spotte sjældne dyr, som aber og spidsmus, der kun lever her på øen, og i vandet omkring øen kan du ofte se delfiner.

  Fakta:
  Zanzibar er beliggende ud for Tanzanias kyst i Østafrika. Faktisk er Zanzibar en del af United Republic of Tanzania i fællesskab med Tanganyika. Øen, der ofte bare kendes som Zanzibar, hedder faktisk Unguja, og er den sydlige af to øer. Hovedbyen, Zanzibar City, byder også på den gamle bydel Stone Town, som er på UNESCOs Verdensarvsliste – her ses indflydelser gennem flere årtusinder fra den afrikanske, indiske, europæiske og arabiske kultur.

  Gå på oplevelse i de kun få meter brede gader og mærk historien. Vidste du, at den afdøde Queen-sanger, Freddie Mercury, blev født på Zanzibar? – han hed oprindelig Farrokh Bulsara.

  VOYA'S UDVALGTE HOTELLER PÅ ZANZIBAR

  Gold Zanzibar Beach-Zanzibar

  En luksus oplevelse i harmoni med naturen

  Lev drømmen ud – bo på Gold Zanzibar Beach House & Spa, et himmelsk hjørne på en paradis ø

  Læs mere

  The Residence Zanzibar

  Skræddersyet gæstfrihed og fortryllende elegance

  The Residence Zanzibar er det eneste medlem af “Leading Hotels of the World” i Tanzania

  Læs mere

  The Zuri Zanzibar

  Oplev det betagende skønne Zanzibar i Det Indiske Ocean

  The Zuri Zanzibar er gået efter, da de skabte dette fantastiske hotel med tre fokusområder: Stranden, hotellet og haven.

  Læs mere