PORTUGAL

REJSER TIL PORTUGAL

Voya er specialister i Portugal

EUROPA'S BEDSTE REJSELAND

Det er ikke uden grund at Portugal er blevet kåret til Europas bedste rejseland 3 år i træk, år 2017, 2018 0g 2019.  Det er absolut et af vores favoritlande i Europa. Portugal har alt hvad hjertet begærer, en spændende historie, masser af traditioner, kultur, spændende arkitektur, smukke sandstrande, som strækker sig så langt øjet rækker langs den langstrakte kystrækning mod Atlanterhavet, og som på Algarvekysten flere steder indrammes af smukke dramatiske klippeformationer. Er man til god mad, skønne vine og dessertvine er Portugal også med i første række. Masser af fisk og skaldyr, forfinede husmandskost og et stort udbud af vine, rødvine, hvidvine, Vinho Verde (som oversat til dansk betyder grøn vin, en forfriskende let mousserende vin, ideel i sommervarmen) og portvine.

Portugal byder på mange varieret oplevelser i de forskellige regioner:

Algarve: har finder du masser af dejlige hoteller. Vila Vita Parc er vores absolutte favorit og de har åbent året rundt. Algarve har smukke maleriske strande, nogle af Europas bedste golfbaner og et mildt klima om vinteren, som er perfekt til et slag golf, når vinteren raser i Danmark.

Alentejo: Er regionen, som ligger mellem Algarve og Tejo floden ved Lissabon. Er du til det uberørte Portugal, er Alentejo så absolut et område du må besøge. Med udgangspunkt i vores håndplukkede hotel Quinta da Comporta, er du tæt på Atlanterhavet og en af Portugals mest uberørte strande. 

Her er det oplagt at tage på ture ud i det blå. Vores lokale guide er ekspert i at arrangere ture til det uberørte Portugal, picnic i det grønne, hvor vinsmagning og lokale specialiteter er populære indslag, cykel- eller rideture er også muligt, eller hvad med et winsurfing kursus? Alle turene skræddersys efter jeres ønsker og behov. Setubal og Evora, er bestemt også byer der er værd at aflægge et besøg.

Lissabon og Estoril, Cascais: Lissabon og omegn er så klart Portugals ”vugge”, når vi taler, kulturoplevelser, museer, borge med masser af kunstkatte, imponerende arkitektur, smukke kakkel beklædte bygninger, fado sang, natteliv og skønne restauranter. Den ultimative oplevelse er fejringen af en af Portugal største helgener – Sant Antonio. Det sker den 12. juni hvert år. Festen foregår i Alfarma kvarteret hvor gaderne står på den anden ende. Udsmykningen er farverig, restauranterne griller sardiner, og der festet til langt ud på natten. 

Regionen nord for Lissabon: inkluderer flere spændende byer såsom, Mafra, Ericeira, Santarem, Coimbra, den noget mere turistede, men utrolige maleriske borgby Obidos og ikke at forglemme Oporto. Er du til bjerge og højlandet, er Serra da Estrela, Dourodalen og de mange naturreservater et klart must, her finder du roen, vandvittig smuk natur, vingårde og små spasteder.

Bettina har boet og arbejdet i Portugal tilbage i hendes unge dage og har fortsat en stor forkærlighed til landet.

Ring og få en snak om jeres ønsker og drømme til jeres måske første eller næste portugalrejse.

VOYA'S UDVALGTE HOTELLER I PORTUGAL

Hotel Bairro Alto Lissabon – Portugal

Super hyggeligt 5 stjernet Boutique hotel i hjertet af Bairro Alto

Hotellet er medlem af ”Leading hotel of the world” tæt på cafeer, restauranter, vinbarer, gallerier og butikker

Læs mere

Quinta Da Comporta – Portugal

Quinta Da Comporta Wellness - Portugal

Wellness resort med fantastisk udsigt over rismarker

Syd for Lissabon, i hjertet af det smukkeste naturreservat og den traditionelle landsby Quinta Da Comporta

Læs mere

Villa Vita Parc – Algarve Portugal

Top-lækkert ophold på charmerende Algarve

Bo med en formidabel havudsigt og direkte adgang til stranden

Læs mere