fbpx
Kontakt os

Kontakt os

RUNDREJSER - VOYA TRAVEL

RUNDREJSER TIL HELE VERDEN

Tag på opdagelse i Voya Travels rejseforslag og find din unikke rundrejse med fokus på oplevelser.

Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker  

12 dages highlights til tropiske Costa Rica’s naturscenerier: San Jose, Pacuare, Arenal Park & Papagayo

Vi er stolte af at kunne præsentere en rundrejse på 12 dage, skræddersyet i en kaliber, med det allerbedste af Costa Rica, og naturens absolutte højdepunkter. Oplevet fra de skønneste luksushoteller, logdes og tented camps.  Costa Rica er et besøg værd uanset årstid. Landet er hjemsted for et myldrende dyreliv, en vegatation uden lige, og er nok en af de mest populære grønne rejsemål i verden.  Dette lille land er velsignet med alt, og det kan du opleve på denne fortryllende rundrejse. 

Athen – Mykonos – Naxos – Santorini

Grækenlands lækreste sandstrande på Naxos, blandet med jetset livet på Mykonos, og Santorini med nok verdens smukkeste beliggende byer. Vi har lavet et unikt øhop til Kykladerne, et 5 stjernet øhop – på lækre boutique hoteller tæt på alt.  De mest populære øer i det græske øhav. På øerne finder du de smukkeste scenerier, caribiske lignende strande, eventyrlige hvide byer, og alt fra små isolerede øer til mondæne jetset øer.

VIETNAMS HØJDEPUNKTER

Hanoi – Ninh Binh – Halong – Hue – Hoi An – Saigon – Can Tho

Her får du alt det bedste af Vietnam og mere til… Fra det nordlige Vietnam Hanoi til det sydlige Vietnam. Masser af oplevelser, og stærke  indtryk på hele rejsen.  Vietnam er et farverigt, smukt og gæstfrit land. 

VIETNAM STORBY, HIKING & BADEFERIE

Hanoi – Pu Luong – Nha Trang – Danang

Duft, smag og oplev Vietnams skønhed – bo midt i naturen med udsigt over rismarker, i en af de smukkeste egne Vietnam byder på. Hiking i oplandet og slut med badeferie i Nha Trang med ypperste luksus i den berømte badeby.

CAMBODIAS HØJDEPUNKTER

Siem Reap-Angkor-Phnom Penh-Kulen Mountain-Koh Kong-Sihanoukville-Koh Russey

Cambodia,  den ukendte perle, og lillesøster til de mest kendte rejsemål i Asien – er nu blandt Østens største hits og rejsemål. Cambodia er kendt som  templernes land, med en unik natur, kultur historie og ikke mindst en nysgerrig cambodiansk befolkning – der overalt tager imod med gæstfrihed. 

BALI RUNDREJSE

Candidasa – Ubud – Seminyak

12 dages luksus-rundrejse på Bali. Oplevelser, badeferie og 30 grader året rundt. Kombinere det bedste af Bali en én rundrejse.  Tag på denne flotte rejse til Bali på egen hånd, hvor I får mulighed for at besøge tre områder, der hver især byder på dejlige oplevelser. 

KENYA SAFARI - MIGRATION TUR

Masai Mara

Fantastisk spændende og indholdsrig safari. Her får I virkelig mulighed for at se de vilde dyr på savannen – og bor i lodges og tent camp.  Den storslåede natur og Afrikas vilde dyr.  Du får set gnu, bøffel, løve, impala, giraf, elefant, topi, vortesvin, struds, gepard, hyæne og andre dyr.

KENYA SAFARI - HAKUNA MATATA

Karen Blixens Kenya

Oplevelsesrig tur med spændende kombinationer af forskellige måder at opleve Kenyas farverige natur. Babyelefanter, giraffer, næsehorn, leopard og flodheste samt Karen Blixens kaffefarm er bare nogle af de oplevelser, der venter jer. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på.

KENYA - DEN ULTIMATIVE SAFARI

Safari på 1. klasse

Spændende safari spækket med store oplevelser, du bor på flere lodges og i camp – de idéelle steder for at se de vilde dyr helt tæt på. Kom med på den helt store safaritur, hvor I overnatter og spiser på de mest luksuriøse steder. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på de vilde dyr.