VIETNAM

REJSER TIL VIETNAM

Vietnam er kontrasternes land i Sydøstasien. En velkendt dramatisk historie kan opleves flere steder i landet på dine rejser til Vietnam. Vietnam er bestående af ældgamle seværdigheder – skønne strande og gastronomi i topklasse.

REJSER TIL VIETNAM -
RISMARKER & STRANDE

Vietnam er kontrasternes land i Sydøstasien. En velkendt dramatisk historie kan opleves flere steder i landet. Rejser til Vietnam byder på ældgamle seværdigheder, en imponerende variation af natur, som man ikke finder mange andre steder, et folkefærd, der hilser dig velkommen med store smil og en fantastisk imødekommenhed. Dertil følger alverdens markeder, stammefolk og ikke mindst indbydende sandstrande.

Oplev bylivet og gastronomien på dine rejser til Vietnam

Landets 2 største byer, Hanoi og Ho Chi Minh, med deres millioner af scootere betyder, at man ofte kan stå længe inden veje kan krydses, men det lærer man hurtigt at tackle. En rejse til Vietnams hovedstad Hanoi er et mix af skønne gamle bygninger, gadehandlere der passerer dig med bugnende banan-kurve, og et væld af gadekøkkener, som lokker med velduftende supper, ris nudler og masser af koriander.

Kan man rejse til Vietnam om sommeren?

Det kan du sagtens, der kan dog være forskelle på vejret alt efter hvilken del af landet du ønsker at rejse til. Kontakt os for hjælp til at finde den bedste rejsedato til din specifikke rejse.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vietnam?

Der er ingen højsæson i Vietnam, hvilket betyder at du kan rejse til Vietnam året rundt. Temperaturen er dog nogenlunde ens i hele landet i marts og april og vil derfor være det mest optimale tispunkt at rejse til Vietnam.
 

ASIENS GEMTE PERLE

Glem ikke den til tider oversete franske by Dalat beliggende i 1500 m højde, også kaldet blomsterbyen, som er et yndet sted at tage til, hvis køligere luft og bjergrige omgivelser står på ønskesedlen. Helt mod syd, dukker først Ho Chi Minh (tidligere Saigon) op, med det mere moderne præg, en stor kontrast til Hanoi, men mindst ligeså imponerede. Syd for Ho Chi Minh findes Mekong deltaet med dets mange farverige og pulserende flodmarkeder, samt hyggelige små landsbyer.

Oplev stor skønhed på en rejse til Vietnam

Det er umuligt at forberede dig på den skønhed, der venter dig på dine rejser til Vietnam, men man vil opleve og elske vietnamesernes meget energiske, direkte facon, kærlighed til naturen og deres store appetit på livet og hang til latter. Tag på rundrejse til Vietnams højdepunkter eller oplev Vietnams skønhed på din ferie til Vietnam.

Hvad koster det at rejse til Vietnam?

Prisen for en rejse til Vietnam afhænger af hvilken ferie du er interesseret i. En rejse til Vietnam kan være lige så dyr eller billig som du ønsker den. Kontakt os for at finde din perfekte rejse til Vietnam.

Ferie til Vietnam

Leder du efter en luksusferie til Vietnam?

VOYA'S UDVALGTE REJSER TIL VIETNAM

Oplev Vietnams skønhed

Vietnam Kultur, Natur og Six Senses

Hanoi – Pu Luong – Nha Trang – Danang. Duft, smag og oplev Vietnams skønhed – bo midt i naturen med udsigt over rismarker

Læs mere

Rundrejse til Vietnams højdepunkter

Rundrejse til Vietnams højdepunkter

Hanoi – Ninh Binh – Halong – Hue – Hoi An – Saigon – Can Tho, en rejse fra det nordlige Vietnam til det varme syd.

Læs mere

Six Senses Con Dao – Vietnam

Rejser til Con Dao Vietnam

Øferie på Con Dao Six Senses

Bedre bliver det ikke. Six Senses Con Dao, er det første fem-stjernede ferieparadis midt i det Vietnamesiske øhav.

Læs mere

YDERLIGERE INFORMATIONER OM VIETNAM

Rundrejser Vietnam

Voya tilbyder rundrejser i Vietnam, som I finder her på siden. Bo midt i naturen, oplev Hanoi, templer og søer, lækkert mad, grotter, landsbyer, krystalklart vand og meget mere. Kontakt os for et tilbud.

Rejser til Vietnam med børn

Vi skræddersyer og tilpasser hele din rejse så den er netop, hvad I ønsker og har brug for. Vi hjælper derfor også med at finde hoteller, oplevelser og aktiviteter, der appellerer til de små.

Badeferie Vietnam

Vi foreslår en badeferie på det fem-stjernede paradis Six Sendes Con Dao, der ligger midt i det Vietnamesiske øhav. Her er der rig mulighed for både badning i privat pool, men også på stranden, hvor hotellets hovedrestaurant befinder sig. Alt, der tilbydes på hotellet, kan skræddersys og tilpasses alle krav og individuelle præferencer. Fra vandsport og strandaktiviteter til vandreture, lokale oplevelser, cykelture, gå på opdagelse i naturen, se de mange skildpadder der besøger strandende fra maj til oktober, eller oplev den rige koloni historie, som er overalt på øen.

KORT OVER VIETNAM