Oplev Vietnams skønhed

Duft, smag og oplev Vietnams skønhed – bo midt i naturen med udsigt over rismarker

Oplevelser og stærke indtryk fra en gæstfri befolkning og et smukt land

Rundrejse i Vietnam:
Hanoi – Pu Luong – Nha Trang – Danang

Dag 1: Ankomst til Hanoi
Hanoi – Ankomst. Velkomst og transport til hotellet. Overnatning i Hanoi.
Sofitel Legend Metropole(Charlie Chaplin Suite)

Dag 2: Hanoi Heldagstur 
Hanoi – Heldagstur. Udforsk Hanois fantastiske historie. Om morgenen besøger du den imponerende marmorbygning, der huser Ho Chi Minh-Mausoleumet (Her er lukket mandage og
fredage) Herefter Tager I til ”Uncle Ho´s Stilt house”og One Pillar-pagoden. Bagefter kan du se nærmere på det første universitet i Vietnam, Temple of Literature, med statsideologien
konfucianisme som omdrejningspunkt. Om eftermiddagen besøger du Hoan Kiem-søen, Ngoc Sontemplet og et gammelt vietnamesisk “lang hus”. En times times cyclo-tur i Hanois gamle kvarter giver dig mulighed for at få et glimt af det gamle Hanoi og lære om traditionel vietnamesisk
arkitektur.
Overnatning i Hanoi (Morgenmad)
Sofitel Legend Metropole(Charlie Chaplin Suite)

Dag 3: Hanoi – Vælg selv 
1: Street Food-tur
Om aftenen kan du opleve Hanois mad på din tur, der begynder omkring kl. 18.00 Du besøger først den berømte Hoan Kiem-sø, og derfra snørkler du gennem gaderne i det nærliggende gamle kvarter for at opleve livet i Hanoi by night. Turen tager dig til Cau Go-gaden i nærheden af Thang Long Water dukketeater, hvor du kan nyde friske skaldyr. (Åben 18-21 ) Næste etape er besøg på Đinh Liệt & Tạ Hiện street. Her kan du smage på Bia Hơi – en slags lokal øl. (Åben 17-20 ) Fortsæt med at gå til Hàng Gà for at smage Bánh Cuốn – dampet rispeber, med svinekød eller alternativt til Lý Quốc Sư for at smage Bánh Gối – stegte fyldte rispeber . En lille gåtur til No 1.Trang Tien for at nyde kaffe og jazz på Binh Minh jazzklub, inden du vender tilbage til dit hotel.

2: Hanoi Vespa Life Rustic
Start din Vespa-tur på en lokal kaffebar med lokal befolkningen, før du cruiser gennem gaderne i Hanoi for at opleve hverdagen i byen. Gå en kort tur til et lokalt marked med dets daglige livlige aktiviteter: maden, lugten, synet , den tropiske frugt … Herefter en sejltur for et lokalt musikhus. Her bydes du på en frokost med vietnamesisk specialitet. Din Vespa-chauffør sørger for st du kommer til West Lake med et lokalt stop ved en pagode, hvor i nyder solnedgangen med sodavand, inden du vender tilbage til hotellet.

3: Jernbanevandring
Udforsk Hanois jernbane. Det giver dig en vidunderlig mulighed for at opleve det virkelige liv i byen bag de mest befærdede gader. Du går langs jernbanen, passerer smalle gyder og ser det lokale liv i dets helt eget tempo. Du ser Long Bien-broen og stationen fra toppen af kaffebaren. Du bliver kørt til Gia Lam station, hvor du fanger det lokale, autentiske tog, uden særlig komfort, tilbage til byen inden afslutningen af turen.
Overnatning i Hanoi (Morgenmad)
Sofitel Legend Metropole(Charlie Chaplin Suite)

Forsat:

Dag 4: Hanoi – Pu Luong
Afrejse om morgenen til naturreservatet Pu Luong Ved ankomst tjekker du ind og spiser frokost på Pu Luong. Eftermiddagsaktiviteten starter med en gåtur langs risterrassen til Uoi Village (6 km; 3 timer; niveau 1.5 /ud af 5) Her vil du opleve hvor stille livet kan være i Pu Luong, hvor der bor et thailandske etniske mindretal. Kør tilbage til dit hotel. Nyd den inkluderede middag.
Overnatning i Pu Luong (Morgenmad, Frokost, Middag)
Pu Luong Retreat (Valley View Suite Bungalow)

Dag 5: Pu Luong – Hiking

Vågn op om morgenen til lyden af naturen såvel som en fantastisk udsigt over Pu Luong. Efter morgenmad kører du til bjergstrømmen Cham. Her går du en tur i det fantastiske landskab hvor du vil se en del af de traditionelle bambus vand pumper. Du vender tilbage til Pu Luong hvor du spiser frokost. Om eftermiddagen får du rig mulighed for at slappe af og nyde livet eller gå på opdagelse i området. Middag og overnatning på hotellet.
Overnatning i Pu Luong. (Morgenmad, frokost og aftensmad)
Pu Luong Retreat (Valley View Suite Bungalow)

Dag 6: Pu Luong – Hiking- Hanoi – Fly til Nha Trang
Efter morgenmaden skal du gå til Thanh Lam (8 km; 3 timer, niveau 1,5 / 5) . Her ser du de smukke terrassemarker smukt anrettet i plateauer og små thailandske etniske landsbyer. Herfra vender du tilbage til Hanoi med stop til frokost ( for egen regning). Herfra går turen fra Hanoi til Nha Tran med fly. Når du ankommer til Nha Trang bydes du velkommen og transporteres med privat bil og derefter speedbåd til Six Senses Ninh Van Bay. Overnatning i Nha Trang (Morgenmad)

Dag 7-10: Nha Trang
Dejlig tid til at slappe af og nyde livet i de fantastiske omgivelser på Six Senses Ninh Van Bay
(Morgenmad) I Beach Front Pool Villa

Dag 11: Nha Trang – Danang
Afgang og transport fra resortet til lufthavnen hvor du skal flyve til Danang. I Danang bydes du
velkommen og bliver transporteret med speedbåd og bil til hotellet.
Overnatning i Danang (Morgenmad)

Dag 12: Hjemrejse 
Tidlig transfer fra Hotellet til lufthavne hvor der er afgang mod København

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Vietnam

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Vietnam eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Vietnam rejse.

k