Six Senses Con Dao – Vietnam

Bedre bliver det ikke. Six Senses Con Dao, er det første fem-stjernede ferieparadis midt i det Vietnamesiske øhav.

Oplevelser og stærke indtryk fra en gæstfri befolkning og et smukt land

Six Senses Con Dao – Vietnam

Six Senses Con Dao, det første fem-stjernede ferieparadis midt i det Vietnamesiske øhav. Six Senses består af 50 private pool-villaer, og bygget i et design, der afspejler essensen af ​​en traditionel fiskerby. Tro mod Six Senses ‘filosofi, er øen nøje udvalgt med en enestående naturlig skønhed. Con Dao er et betagende sted, med status som national marinepark. National Geographic Traveller Magazine, er lidenskabelige med hensyn til at støtte miljøet, og Con Dao’s bæredygtighed er anerkendt som en af ​​verdens største øko-hoteller.

Du kan forkæle dig selv med et fristende udvalg af både vestlige og vietnamesiske retter, ialt fire restauranter.  Det Vietnamesiske køkken tilbyder traditionelle lokale opskrifter, og ved stranden hvor du finder hovedrestauranten med panoramaudsigt over havet og blide havbriser, er de specialiseret i lokale fisk og skaldyr; frugt, grøntsager og urter.  Destination Dining: tilbyder grill og picnic hvor som helst efter eget valg.

Six Senses Spa på Con Dao ligger med Lo Voi-bjergenes dramatiske baggrund,  omgivet af en tropisk have. Du tilbydes fire indendørs behandlingsrum, et thailandsk terapi rum, tre udendørs behandlingsområder og en pavillon.
Six Senses Experience-teamet er altid klar til at hjælpe dig, at skabe den perfekte feriestemning.

Alt, der tilbydes på hotellet, kan skræddersys og tilpasses alle krav og individuelle præferencer. Fra vandsport og strandaktiviteter til vandreture, lokale oplevelser, cykelture, gå på opdagelse i naturen, se de mange skildpadder der besæger strandende fra maj til oktober, eller oplev den rige koloni historie, som er overalt på øen.

Med en  lokation på den syd østlige del af Vietnam, ligger Con Dao øerne,  ialt 16 øer som har hørt under British øst-indisk n Dao archipelago of 16 islands was  initially settled by the Britiske Ostindiske Kompany siden 1702. Ca. 80% af Con Dao øerne, har status som et fredet marine og national park. Den største ø er Con Son, hvor Six Senses ligger. Der er ca. 145 sømil (230 km. til Hoi Chi Mihn, og det er nemt at flyve til øen som tager ca. 45 min fra indenrigs i Ho Chi Mihn.

Con Dao Six Senses betår af disse villaer:

Ocean Front Duplex 11
Ocean Front Deluxe 12
Ocean View Three-bedroom 1
Ocean View Four-bedroom 6
Ocean Front Three-bedroom 7
Ocean Front Four-bedroom 1

Alle villaer har:
Fuld havudsigt.
Private sun deck and area for optional outdoor dining
Tea/coffee making facilities
Hairdryer
37-inch (minimum) flat-panel TV with satellite channels
Surround-sound system
USB dock and DVD player with DVDs and iPod on request
Mini bar and fresh beverage facilities
Complimentary Wi-Fi
Spacious rain shower and separate indoor toilet
Complimentary Six Senses bottled drinking water
Personal bicycles

GUEST SERVICES
Airport greeting service
Luxury car transfer available
24-hour Guest Experience Maker (butler) service
24-hour medical nurse service
Multilingual hosts
Laundry service
Six Senses Spa with Yoga pavilion
Well-equipped fitness center
Speedboat tours

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Con Dao Six Senses

Kontakt en rejsekonsulent på Tlf. 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Vietnam eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Vietnam rejse.

Kontakt os