Alila Ubud – Bali

Alila Ubud hotellet er sin egen balinesiske landsby med centrum og gågader.

Unikt Bali eventyr der bare skal opleves

Om Alila Ubud

Beliggende højt over Ayung floden på bjergsiden er Alila Ubud hotellet sin egen balinesiske landsby med centrum og gågader. Resortets værelser og villaer er bygget på stolper lidt á la “tree houses” ved flodbredden. Det verdensberømte arkitektfirma Kerry Hill Architects har formået at skabe et unikt miljø ved at bruge balinesisk design og omdannet det til moderne geometri i den eksotiske kreation af Alila Ubud hotellet.

Glatte gipsvægge møder stråtækte tage, terazzo fliser møder grus og knuste sten og træ møder glas, hvilket gør Alila til et af Ubuds mest unikt designede hoteller. Infinity poolen på Alila Ubud er kåret til en af verdens 50 smukkeste swimmingpools.

Kokosnødder som fundament

De 56 værelser ligger i små blokke og har enten store terrasser eller balkon, og alle har en fantastisk panorama-udsigt ud over den magiske Ayung dal. Udover almindelige faciliteter har værelserne WiFi, minibar, sikkerhedsboks, telefon samt mulighed for at lave kaffe og te. Der er gratis shuttlebus fra hotellet til Ubud centrum og hotellets concierge er behjælpelig med at booke udflugter til jer.

Tårnhøje søjler af kokosnøddepalmer bærer det stråtækte tag i Plantation restauranten og gør lokalet lyst og åbent. Chefkokken tilbereder lækre autentiske asiatiske sæsonbetonede retter sammen med det fineste balinesiske køkken. Åbent fra 7 – 22.30. Cabana Lounge serverer lækre snacks og spændende drikke fra kl. 10 – 23. Spa Alila tilbyder unikke behandlinger blandet med Asiens healing-teknik og bruger friske, naturlige produkter. Spa Alila tilbyder spa, baderitualer samt udendørs behandlinger i de mest fantastiske omgivelser.

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor skal du vælge Alila Ubud

k