Alila Seminyak – Bali

Kulinariske oplevelser i verdensklasse og et pulserende natteliv i Seminyak.

Få det bedste af Bali på en uforglemmelig ferie

Om Alila Seminyak

Det gennemførte Alila Seminyak Resort er perfekt placeret i den stille ende af en otte kilometer lang sandstrand og er beliggende nord for Kuta og Legian. Seminyak området har gennem de seneste år udviklet sig til at blive et af Balis mest populære feriesteder, for her er alt, hvad du kan ønske dig af en ferie på Bali. Seminyak har så meget at byde på, da havet er godt til både surfing og dykning, solnedgangene er legendariske og strandene er nogle af de bedste på hele Bali.

Alila Seminyak Resort er også godt placeret i forhold til at udforske Balis mange seværdigheder, storslåede landskaber og historiske perler som Uluwatu Templet i syd og Tanah Lot Templet i nord for ikke at glemme de smukke rismarker, der strækker sig, så langt øjet kan se.

Strand & byliv i et!

Får du brug for en pause fra strandlivet, finder du også eksklusive butikker, kulinariske oplevelser i verdensklasse og et pulserende natteliv i Seminyak.

Du kan også vælge at ”bare slappe af” og holde ferie på Alila Seminyaks Beach Bar eller ved en af de 3 swimmingpools. Ideelt for børnefamiler, her er både Spa Alila, og børnene kan hygge sig i Play Alila.  Restauranten haute cuisine på Restaurant Seasalt, som er placeret lige ud til stranden.  Alila Seminyak Resort har med andre ord alt det, du kan ønske dig på et uforglemmeligt Bali eventyr.

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor skal jeg bestille Alila Seminyak

Resortet er beliggende ved havet på en af de bedste strande på Bali
Tæt på liv og by – og masser af seværdigheder på øen
Alle studio rooms er på 46 m2 med udsigt til havet eller haven
Rejser du med flere børn, er der mulighed for at få forbundne værelser
Alle værelser her 40” LCD TV, A/C, minibar og mulighed for at lave te og kaffe.
Alila Seminyak har fokus på bæredygtighed i deres hoteldrift og støtter tillige skoler og velgørenhedsorganisationer på Bali

Vi anbefaler: At kombinere Alila Seminyak med Ubud eller måske storbyferie før eller efter opholdet på Bali, Gili Islands, eller måske Lombok.

t