Kontakt os

Kontakt os

Bali Rundrejse

 Rejsen starter med et ophold på den østlige del af Bali i Candidasa.

12 dages luksus-rundrejse på Bali. Oplevelser & badeferie

Fantastisk rundrejse til Manggis, Ubud og Seminyak

Tag på denne flotte rejse til Bali på egen hånd, hvor I får mulighed for at besøge tre områder, der hver især byder på dejlige oplevelser.  Rejsen starter med et ophold på den østlige del af Bali i Candidasa. Her er der mulighed for at tage på spændende vandreture til vulkaner, smukke templer eller den berømte lotus lagune. I kan også dykke ned under havoverfladen og opleve de mange farvestrålende fisk, dyr og koraller. Ved Candidasa er der ikke mindre end syv forskellige og unikke dykkersteder.

Dag 1 – København – Denpasar
Afrejse fra Danmark med Emirates til Denpasar på Bali med et kort stop i Dubai.

Dag 2 – Denpasar – Manggis
Ankomst til Bali næste dag om eftermiddagen. I modtages i lufthavnen, hvorefter der er privat kørsel til jeres hotel Alila Manggis, hvor I skal bo de første 2 nætter. Alila Manggis er beliggende tæt på byen Candidasa. Her følger lokalbefolkningen den traditionelle
livsstil, hvad enten det drejer sig om dyrkning af ris, landbrug, fiskeri, vævning af kurve eller saltfremstilling. Herfra er der forskellige vandreture til bl.a. bjerget Mount Agung, der er hjemsted for  Bali’s moder tempel ved Besakih og de smukke ris terrasser på bjergskråningerne. Havet øst for  Manggis har et meget varieret undervands-liv og er hjemsted for syv fantastiske dykkersteder.
Overnatning i Manggis.

Dag 3 – Manggis – Den Blå Lagune
I dag er der udflugt til The Blue Lagoon. I kan vælge at sejle direkte fra hotellet til lagunen, eller I kan  blive kørt dertil i bil.  Den blå lagune er en lille bugt med en hvid sandstrand. Den hvide sandbund skråner gradvist til 22m og har spredte klipper, bløde koraller og et stort område af Staghornkoral.

Dag 4 – Manggis – Ubud
Efter morgenmad på hotellet bliver I hentet af jeres privatchauffør og turen går nu til Ubud, som er et af de mest fantastiske steder og et absolut ”must”, når man besøger Bali. I checker ind på det 5* hotel Alila Ubud, og har nu mulighed for at udforske byen.

Dag 5 – Ubud
Morgenmad på jeres hotel. Sammen med en lokal guide skal I de næste 3 timer udforske de mest  imponerende risterasser og opleve de smukkeste udsigter til floderne i Ubud. Jeres guide vil undervej  fortælle jer om de mange forskellige krydderier, blomster og planter der er i området og hvordan de anvendes i den balinesiske kultur.

Dag 6 – Ubud
Dagen er til fri disposition. Brug den til at gå på opdagelse i de spændende gader og nyd den store variation af små og store butikker. Eller tag på en udflugt til det smukke Pura Taman Sarawati templet, som ligger i selve Ubud. Templet ærer Saraswati, gudinden for viden, kunst og litteratur. En  bro henover en dam, fyldt med lotusblomster, fører til templet. Overnatning i Ubud.

Dag 7 – Ubud – Seminyak
Efter morgenmad på hotellet bliver I hentet og kører med privatchauffør til Seminyak på den vestlige del af Bali. I checker ind på på det 5* hotel Alila Seminyak.  Nyd dagen, tag en dukkert i hotellets swimmingpool eller i det forfriskende turkisfarvede hav.
Overnatning i Seminyak.

Dag 8 – dag 12 – Seminyak
Mens I bor på Alila Seminyak er der, for 2 personer, inkluderet 1 x massage samt 1 x 3-retters middag i SeaSalt Restaurant på Alila Seminyak. Overnatning i Seminyak

Dag 12 – afrejse fra Bali
Jeres fly afgår omkring midnat, men I kan beholde jeres værelse, indtil I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, ca. 2 timer før afrejse.

Dag 13 – ankomst til Danmark
I ankommer til København ved ca. 13-tiden lokal tid efter en smuk og uforglemmelig rejse.

Kontakt os for et tilbud

Dette er inkluderet i rundrejsen til Bali:

 

Flyrejse København – Denpasar t/r med kort stop undervejs
Privatkørsel fra lufthavnen i Denpasar til Alila Manggis
2 nætter i Superior værelse inkl. á la carte morgenmad
Privat kørsel fra Alila Manggis til Alila Ubud
3 nætter i Superior værelse inkl. á la carte morgenmad
Privat kørsel fra Ubud til Alila Seminyak
5 nætter i Studio værelse inkl. á la carte morgenmad
1 x snorkling i Blue Lagoon fra Alila Manggis for 2 personer
1 x Panyangan trekking fra Alila Ubud for 2 personer
1 x 3-retters menu på Sea Salt restauranten på Alila Seminyak for 2 personer
1 x massage for 2 personer på Alila Seminyak
Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifond samt konkurssikring

.

.