Alila Manggis – Bali

Yoga og tai chi timer med instruktør gennem hele ugen

Alila Manggis er en 5* ægte perle med udsigt over bjerg & havet

Om Alila Manggis

Alila Manggis resortet er beliggende mellem havet og det majestætiske Mount Agung bjerg og alle værelser har udsigt til både strædet, øen Nusa Penida og hotellets centralt placerede pool.

Superior værelserne på 34 m2 er komfortable og smukt indrettet med alle bekvemmelige faciliteter samt en privat terrasse med solseng. Alle værelser er designet til at maksimere udsigten over haven, swimmingpoolen og havet. WiFi, TV, sikkerhedsboks, telefon og minibar er tilgængeligt på alle værelser.

Alila Manggis har et Spa & Welness center, som tilbyder mange forskellige behandlinger inklusiv healing, og hvis man ønsker det, kan et besøg til Den Hellige Mand arrangeres, ligesom yoga er en mulighed. Fra hotellet er der gratis shuttlebus ind til Candidasa by på fastlagte tidspunkter. Det er også muligt at booke udflugter direkte på hotellet.

Autentiske del af Bali

Hotellets restaurant Seasalt serverer en blanding af indonesisk, balinesisk og international cuisine. Seasalt er også en integreret del af Alila Manggis kokkeskole. Åben daglig fra 7 – 22.30 for morgenmad, frokost og middag. I lobby loungen kan man få snacks og drinks. Pool Side serverer kolde og varme snacks samt et stort udvalg af drikkevarer, og du kan få dem serveret lige ved swimmingpoolen og med direkte adgang til havet.

Alila Manggis er smukt placeret på den autentiske og uspolerede østlige del af Bali. Flot udsigt og alle bekvemmeligheder på alle Superior værelser.  TV, sikkerhedsboks og minibar på alle værelser plus WiFi på hele resortet. Daglige shuttle busser til den idylliske kystby Candidasa.  Yoga og tai chi timer med instruktør gennem hele ugen. Leisure Concierge kan arrangere ture på Bali, til andre øer eller ud på havet efter ønske.

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor vælge Alila Manggis på Bali

– Gratis transport på faste tidspunkter til Candidasa-området
– Daglig eftermiddagste i hotellets have fra kl. 15.00-17.00
– Yoga mandag, onsdag og fredag fra kl. 17.00-18.00
– Tai-chi tirsdag, torsdag og lørdag fra kl. 10.00-11.00
– Minimassage ved poolkanten mandag og torsdag fra kl. 14.00-15.00
– Prøvedykning hver mandag fra kl. 16.00-17.00
– Cykelture, gåture og jogging
– Vil du dykke, så samarbejder Alila Manggis med Zen Dive, hvor du som førstegangsdykker kan opleve scuba diving på Balis   østkyst.

Vi anbefaler: At kombinerer Alila Manggis med andet resort på Bali: Alila Ubud eller Alila Seminyak.

3 here

col 2 hahahah

Column 1 popup contents here X