Nataraja Cruise – Indonesien

Fra Komodo til Raja Ampat - Super cruise

Et cruise på Nataraja – en afslappet tropisk livsstil

Nataraja er en elegant Phinisi Yacht der sejler i det indonesiske øhav fra Komodo til Raja Ampat. Specialiseret i private Yacht cruises, er dette indonesiske sejlskib fantastisk til at opleve den skønne natur og det farverige liv under havets overflade – en rejse der giver dig uforglemmelige minder med hjem. Nataraja tilbyder fire komfortable kahytter, med plads til op til 9 voksne og 4 børn. Alle kahytter er udstyret med aircondition og varmt vand.

Konceptet Nataraja Yacht er skabt med afslapning og privatliv i tankerne. Her kan du i dit eget tempo nyde den vidunderlige udsigt fra næsten alle loungeområder. På den rummelige solterrasse kan du ligge i måneskin, starte dagen med Sun Saluation, læse en god bog eller nyde cocktails med familie og venner. Nataraja er fuldt udstyret til Scuba Diving og snorkling, og vi tilbyder skræddersyede oplevelser til lands og til vands.

Afslapning og privatliv i tankerne.

Maden ombord på Nataraja er en blanding af vestlige og indonesiske retter og sunde tropiske måltider. Og selvfølgelig er vegetariske og veganske muligheder tilgængelige efter anmodning.

Cruiset “Land of Dragons“ – Komodo. Dykning og snorkling på steder, der er blandt de bedste i verden. Forskellige højdepunkter som Rinca Islands, Pink Beach og Padar øerne med aktiviteter for dykkere og snorklere. Fra Nataraja kan du dykke og udforske et af de mest biodiverse områder på Jorden. Vi tilbyder også Yoga-cruises, havkajak-cruises og fridyknings-cruises.

Kontakt os for en pris og mere information på en cruise i Indonesien.
Kontakt en rejsekonsulent på tlf. 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Indonesien. Vi anbefaler at kombinere rejsen med et ophold på Bali.

Kontakt os for et tilbud

k