USA

REJSER TIL USA

Det er ikke uden grund at USA for 6. år i træk, ved Danish Travel Award, er kåret som danskernes foretrukne rejseland – uden for Europa.

USA danskerens favorit rejseland

Det er ikke uden grund at USA for 6. år i træk, ved Danish Travel Award, er kåret som danskernes foretrukne rejseland – uden for Europa. Det er så stort et land med så meget at byde på, pulserende storbyer som New York og Los Angeles med alt i shopping og restauranter, Miami med skønne brede strande og et spændede Art Deco distrikt, og ikke så langt til skønne Key West. Fornøjelser og forlystelser får man i rigelige mængder i Las Vegas og Orlando, der er et mekka for både store og små. Så hvor end du vælger din USA ferie skal gå til, er udvalget stort.

VOYA'S USA

Vi er hos Voya Travel ved at udbygge vores USA-rejser, så følg med her i løbet af foråret, der vil være mange spændende nyheder – OVER THERE.

Fakta:
USA er det tredjestørste land i verden efter Rusland og Canada, og består af 50 stater. USA’s fastland ligger mellem det nordlige Atlanterhav i øst, det nordlige Stillehav i vest, Mexico og den mexicanske Golf i syd og Canada i nord. USA har meget varierende terrænforhold, specielt i vest med de langstrakte prærier, nåleskove og bjerge samt ørkenerne i sydvest.

 

VOYA'S UDVALGTE HOTELLER I USA

Eden Roc – Miami

Eden Roc - Miami

Luksus resort midt på Miami Beach

Tropisk Miami resort i tidløs glamour med Collins Avenues shopping og restauranter lige i nærheden

Læs mere

NOBU HOTEL USA

NOBU HOTEL USA

En sanseoplevelse på Miami Beach

Miami resort med den flotteste udsigt over Atlanterhavet

Læs mere

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.