NOBU HOTEL USA

En sanseoplevelse på Miami Beach

Om Nobu Hotel

Nobu Hotel er skabt i et unikt design, der blander Miamis moderne arkitektur med elementer fra et traditionelt japansk strandhus og chefkok Nobu signatur-stil, og resultatet er velafbalancerede omgivelser, der er perfekte til afslapning.

Siden åbningen af hotellet i Miami for 16 år siden er Nobu blevet det hotteste sted at spise i Miami Beach. Mad med de nyeste tendenser fra japansk fusionskøkken – en omfattende menu af opfindsomme retter. Vi kan fx anbefale King Fish med Jalapeños eller sort torsk Saikyo Miso.

Nobu Hotel ejes af den verdenskendte japanske kok Nobuyuki “Nobu” Matsuhisa og skuespilleren Robert De Niro, som har været samarbejdspartnere siden 1993.

Esencia Wellness på Nobu Hotel har en spa og et fitness center, der fokuserer på foryngelse, afslapning og forfinede behandlinger af krop, sind og sjæl, og det er altid et besøg værd.

Værd at vide

Nobu Hotel har 206 værelser og suiter alle med let og luftig indretning, og her er 3 lækre pool-områder at vælge mellem

Den verdensberømte kok Nobuyuki “Nobu” Matsuhisa har kreeret menuen på Nobu Miami restauranten, mens chefkok Helene Henderson står for den økologiske farm-to-table menu på Malibu Farm

Luksuriøse faciliteter som 60″ tv, Natura Bissé toiletartikler, italiensk Fili D’Oro sengetøj, Nespresso kaffemaskine og Yukata morgenkåbe

Hip Boho Hunter butik med latinamerikansk modetøj og brugskunst

Hyg jer ved poolen med forskellige spil som bordtennis, bordfodbold, cornhole eller stigegolf

Kids Club for de 4-12 årige med sjove aktiviteter ved strand og pool samt pizzabagning, skønhedssalon og malekurser