Quinta Da Comporta – Portugal

”Small Luxary Hotels of the World”

Syd for Lissabon, i hjertet af det smukkeste naturreservat og den traditionelle landsby Quinta Da Comporta

Wellness resort for sanserne

Quinta Da Comporta Wellness Boutique Resort er beliggende ca. 1 time og 15 minutters kørsel syd for Lissabon, i hjertet af det smukkeste naturreservat og den traditionelle landsby Quinta Da Comporta.

Resortet er beliggende i et åbent terræn med en fantastisk udsigt ud over de omkringliggende rismarker og den smukke solnedgang kan ses i horisonten ud over Atlanterhavet. Her emmer af ro og afslappet stemning. Værelserne, suiterne og villaerne er alle indrettet i bohemestil med skønne naturfarver der matcher omgivelserne og den afslappede levevis på Alentejo sletten.

Aktiviteter & behandlinger

Dette er stedet til jer der ønsker at nyde naturen, at køre en tur til stranden på hotellets cykler, eller besøge Oryza Spa afdelingen, som byder på Hammam, Yoga, meditation, Pilates, idendørst pool, fitness center og spa behandlinger, hvor ris indgår som et af hovedingredienserne.  Den nærliggende Carvalhal Beach byder på gode muligheder for surfing.

De varierede indkvarteringsmuligheder har også plads til den store familie, fx 2 værelses suiter, eller hvad med en 3 værelses villa, med egen pool, åbent køkken og pejs? Vi er gerne behjælpelig med at arrangere oplevelser for hele familien i området. Her kan blandt andet nævnes , fisketure, dykning, surfing kursus, rideture, eller ture ud i det blå, men vinsmagning og smagning af lokale specialiteter en route.  Hotellet har egen hyggelig restaurant og bar, og i landsbyen finder I et pænt udbud af gode restauranter.

Kontakt os for et tilbud

k