Hotel Bairro Alto Lissabon – Portugal

Hotellet er medlem af ''Leading hotel of the world'' tæt på cafeer, restauranter, vinbarer, gallerier og butikker

Hotel Bairro Alto Lissabon

Hotel Bairro Alto er et super hyggeligt 5 stjernet Boutique hotel beliggende i hjertet af Bairro Alto, et af de mest eftertragtede kvarterer i Lissabon. Hotellet er medlem af ”Leading hotel of the world”.  Her finder du hyggelige cafeer, restauranter, vinbarer, gallerier og butikker lige uden for døren. Tejo floden og den berømt Elevator – ”Elevador de Santa Justa” er ligeledes begge i gåafstand fra hotellet.  Hotellet og værelserne er elegant og smagfuldt indrettet i forskellige farver, og ikke et værelse er ens. Der er mange gengangere, som når de gang på gang vender tilbage til hotellet, forespørger om at få det samme værelse, som de havde sidst de boede på hotellet.

 

Nyd solen fra to tagterrasser

At sidde i hotellet bar og nyde en drink, er som at være ombord på en luksus yacht, den er indrettet med lækre materialer og har en maritim stemning. Hotellets har to Roof Top terrasser, begge beliggende med en fantastisk udsigt ud over Tagus floden. I restaurant Bahr tryller Chef Nunes Mendes med menuen, Chef Nunes har en michelin star i sit portfolio. Restauranten er velbesøgt at både hotellets gæster og de lokale, som nyder den veltilberedte mad, i de afslappede boheme omgivelser eller på terassen. Hotellet har eget bageri, hvor de laver de lækreste kager og hvor både de lokale og hotellets gæster har mulighed for at købe lidt sødt og sprødt bagværk til kaffen.

 

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k