Blue Palace Luxury Collection – Kreta

Absolut Kretas bedste resort med forkælelse, strand og tre swimmingpools

Kreta’s bedste resort

Blue Palace Luxary Collection Spa 5*, ved Elounda på Kreta, er et af de bedst beliggende resort i Middelhavet – med unikke udsigter i et roligt område, med de smukkeste udsigter over Kretas vidunderlige bjerge og bugten.

Her får du et resort der med garanti kan tilfredsstille alle aldre. Et resort der er svært at beskrive i ord, fordi det rummer så mange muligheder og som er et ideelt ferieparadis for familier – med tre store pools, et væld af aktiviteter, og afslappet stemning. Alligevel, hvis du får trang til mere liv, og nænner at forlade det skønne resort, ligger hyggelige Elounda 3 km fra resort og den lidt større by Ag. Nikolaos 13 km derfra, som lokker med mange forretninger og taverner.

Resortet byder på mere en fem forskellige spisesteder med et gastronomisk aftryk fra mange lande, og selvfølgelig er det kretiske køkken også repræsenteret, og hotellet har sit eget område hvor der dyrkes grønt og frugt.

Privatliv overalt på resortet

Ved foden af resortet ligger stranden, som er 200 meter lang og helt privat, med smukke runde sten, og helt krystalklart hav. Badebroer med udgang til sandbund i det krystalblå hav. Overalt fra resortet er der panorama kig, over til den både sagnsomspungne og historiske ubeboet ø Spinalonga, der med gamle bymurer og landsby, gemmer fortidens hemmeligheder, og som er en sejltur og besøg værd.

Spinalonga øen, bliver beskrevet i en af Viktoria Hislop Øen, og mange andre fortryllende bøger, der omhandler den græske kultur og histore. Hun kan om nogen beskrive levende beretninger fra det lokale liv, med den tids udfordringer og vil være en glimrende bog eller lydbog, med baggrundskulisssen som fortidens vingesus.

Vælg mellem disse værelser & suiter: 

  • Superior Bungalow, havudsigt, 40 m2, 2-3 pers.
  • Superior Bungalow, havudsigt + Plungepool, 40 m2, 2-3 pers.
  • Superior Familie, havudsigt, 80 m2, to-sovevær., 4-5 pers.
  • Mediterranean Maisonette Suite, 70 m2, to etager, pool. Op til 4 pers.
  • Deuxe Suite, havudsigt, 68 m2, med pool, stue/sovevær. 2-4 pers.
  • Luksus Suites, havudsigt, 72 m2, terrasse og pool, 2-4 pers.
Kontakt os for et tilbud

K