Kreta – Domes Noruz Chania

Fordyb dig i en helt ny verden på et luksus-resort kun for voksne

Sublim “ferie-voksentid“ i luksuriøse rammer

Om hotellet

Resortet ligger med direkte adgang til den skønne sandstrand i Agioi Apostoloi og tilbyder også to pools med udsigt til det azurblå vand og de omkringliggende øer. Der kan nydes udsøgt champagne og friske fiske- og skaldyrsretter i poolbaren.

Samtlige af de 83 suiter har store udendørs opholdsområder med lounge-møbler, udendørs badekar og enten spabad eller pool. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet. Arkitekturen er inspireret af Arsenale di Venezia med kretensiske sandsten som det fremtrædende byggemateriale.

Spacentret, med design der er inspireret af traditionelle lokale broderier og tekstiler, har tyrkisk bad, sauna og spabad. Der tilbydes også foryngende massagebehandlinger.

 

Sommer på Noruz

 

I kan også deltage i en række udendørs aktiviteter lige fra yoga i parken til udendørs personlig træning og mange andre sportsgrene. Hotellets fitnesscenter er fuldt udstyret til en tilfredsstillende workout.

Zeen Restaurant serverer dagen igennem lækker mad, og der er to barer Raw Bar og N Bar, hvorfra I, udover at bestille sushi og lækre cocktails, kan nyde den skønne solnedgang.

Domes Noruz har i 2017 opnået prisen “World Travel Awards’ Leading New Resort“.

 

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k

k