Kreta – Domes Noruz Chania

Fordyb dig i en helt ny verden på et luksus-resort kun for voksne

Sublim “ferie-voksentid“ i luksuriøse rammer

Om hotellet

Resortet ligger med direkte adgang til den skønne sandstrand i Agioi Apostoloi og tilbyder også to pools med udsigt til det azurblå vand og de omkringliggende øer. Der kan nydes udsøgt champagne og friske fiske- og skaldyrsretter i poolbaren.

Samtlige af de 83 suiter har store udendørs opholdsområder med lounge-møbler, udendørs badekar og enten spabad eller pool. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet. Arkitekturen er inspireret af Arsenale di Venezia med kretensiske sandsten som det fremtrædende byggemateriale.

Spacentret, med design der er inspireret af traditionelle lokale broderier og tekstiler, har tyrkisk bad, sauna og spabad. Der tilbydes også foryngende massagebehandlinger.

I kan også deltage i en række udendørs aktiviteter lige fra yoga i parken til udendørs personlig træning og mange andre sportsgrene. Hotellets fitnesscenter er fuldt udstyret til en tilfredsstillende workout.

Zeen Restaurant serverer dagen igennem lækker mad, og der er to barer Raw Bar og N Bar, hvorfra I, udover at bestille sushi og lækre cocktails, kan nyde den skønne solnedgang.

Domes Noruz har i 2017 opnået prisen “World Travel Awards’ Leading New Resort“.

Sommer på Noruz

Pris per person fra kr. 19.529,-

Prisen inkluderer:
Fly til Chania t/r
Privatchauffør t/r lufthavn – hotel
Halvpension med “Dine-around” på 3 restauranter på hotellet
1 middag i restaurant i Old Town Chania
Badekåber med monogram
Drink-event “Interactive Mixology Experience”

eller

Upbeat Retreat. Pool View with Plunge Pool
Pris per person fra kr. 14.291,-

Prisen inkluderer:
Fly til Chania t/r
Privatchauffør t/r lufthavn – hotel
Morgenmad