Rundrejse – Tropiske Costa Rica

San Jose, Pacuare River, Arenal & Papagayo

Costa Rica’s – ultimative naturoplevelser

12 dage / 11 nætter’s unik rundrejse til Costa Rica’s smukkeste naturområder

Costa Rica kan nemt prale af, at være det største, mest beskyttede og vildeste naturområde i verden. Vi er stolte af at kunne præsentere en rundrejse, skræddersyet i en kaliber, som viser det allerbedste af Costa Rica’s fantastiske natur, og de smukkeste luksushoteller og Tented Camps. Du får ydremere en unik mulighed for at opleve et land, der består af marine, – og nationalparker, naturreservater, med et dyreliv så prægtigt, uanset hvorhen du rejser i landet. En biodiversitet så tæt, og præcis det der gør Costa Rica et unikt besøg værd. Landet er hjemsted for et rigt dyreliv, en vegetation uden lige, og er nok en af de mest populære grønne rejsemål i verden.  Dette lille land er velsignet med alt, og det kan du opleve på denne fortryllende rundrejse.

Rejseoversigt: 
1 nat:  San José på Hotel Grano de Oro, Costa Rica
2 nætter:  Pacuare River, Pacuare Lodge
2 nætter: Arenal Vulkano, Nayara Tented Camp
6 nætter: Gulf of Papagayo, Andaz Papagayo

Dag 1 – 2:  SAN JOSE
Vi lander i San José, som ligger i hjertet af Costa Rica, som er hjemsted for næsten to tredjedele af landets befolkning. Med kun få bygninger der er over 100 år gamle, er den bjergrige hovedstad relativt moderne sammenlignet med dens latinamerikanske kolleger. San José har dog stadig en betydelig mængde kultur, kunst og historie samt et antal museer fyldt med Costa Rica’s kultur. Her kan du bl.a. finde den største samling af amerikansk jade.

Dag 2 – 4 : PACUARE RIVER  
Pacuare-floden udspringer fra Talamanca-bjergkæden – gennem den tætte ur-regnskov. Floden slutter når den endelig når frem til det Caribiske Hav, og ved Costa Ricas centrale kyststrækning. Selvom floden er kendt for sin udfordrende styrke, og fremragende rafting muligheder, er her samtidig et bemærkelsesværdigt landskab. Kendetegnet er frodig urskov, tropisk lavlandskov og dramatiske høje vandfald. Det uberørte naturlige terræn som ligger langs flodens bredder, er et fristed for mange forskellige dyrearter, blandt andet: jaguarer og oceloter, hylende aber, capuchin-aber, dovendyr, iguaner, og vaskebjørne. Elsker du fugle, vil du glæde dig over det farverige mylder af liv, af fra tukaner, araer, mototter, kingfishers og hejre der dagligt optræder i naturen med et livligt leben.


Dag 4 – 6: ARENAL VOLCANO NATIONAL PARK 

Arenal Volcano National Park ligger i det centrale Costa Rica, og ligger indenfor Arenal Tilaran Conservation Area. Området omfatter otte af landets 12 beskyttede livsvigtige områder. Parken er hjemsted for størstedelen af ​​Costa Ricas 850 fuglearter, og en vifte af eksotiske dyr som capuchin-aber, papegøjeslanger, jaguarer og hjorte, og områdets forskellige landskaber,  og vulkanske bagland giver dig en storslåede udsigt – uanset hvor du kigger hen.  Oplev denne spændende region ved at vandre gennem regnskove, eller tage en dukkert i de varme kilder.

Dag 6 – 12: GULF OF PAPAGAYO 
På den nordlige stillehavskyst i Costa Rica, lige nord for Playa Panama, ligger det vilde og uspolerede Gulf Papagayo. Et vildmarksområde der er kendt for sin spektakulære udsigt, fremragende fugleobservationer, og imponerende eksklusive luksusresort. Langs kysten vejer smukke palmetræer og pynter stranden, der med pulverhvidt sand, er en ren fornøjelse. I baglandet ligger en frodig tropisk skov og panoramaudsigten, er et dramatisk vulkansk landskab. Papagayobugten er den perfekte destination for naturelskere, der er ivrige efter at udforske storslåede nationalparker i Guanacaste, eller hvis du har behov at slappe af med en cocktail til det mest idylliske sceneri.

Oplevelsesturer på Pacuare Logde:
Ved dit ophold på Pacuare kan du vælge en udflugt om dagen. Turene kan ikke bestilles hjemmefra, da de arrangeres fra dag til dag af Pacuare Logde,  i afstemning med vind, vejr, årstider. Blandt andet: ”Tropisk kanotur, Fugle-observation, Cabécar Indigenous Vandretur, Urgamle stier & Gemte vandfald vandreturer
Bæredygtig tur, Rural Experience, og The Loop.

Se priser & aktuelle tilbud

Hoteller på rundrejsen til Costa Rica:
Se billeder fra de skønne hoteller på rundrejsen

B) Pacuare Lodge, Pacuara River
C) Nayara Tented Camp, Arenal Vulkan National Park
D) Andaz Costa Rica Resort at Peninsula Papagayo

Costa Rica’s – ultimative naturoplevelser

12 dage / 11 nætter’s unik rundrejse til Costa Rica’s smukkeste naturområder

Vejledende priser pr. person i delt dobbeltværelse:

Rejseperiode Pris per pers
Maj & juni36.800-39.800
Juli & august43.900-49.900
Sept. & oktober38.800-39.800
Nov. – April43.900-49.900

Prisen inkluderer for 12 dage/11 nætter:

  • Flyrejse København – San Jose t/r
  • Morgenmad
  • Helpension på Pacuare Lodge (morgenmad, frokost og aftensmad)
  • 1 nat på Hotel Grando de Oro, San Jóse
  • 2 nat på Pacuare Lodge
  • 2 nat Arenal Vulcano Nayara Tented Camp
  • 6 nat på Gulf of Papagayo Andaz
  • Eftermiddagskaffe med lækre hjemmelavede kager på Pacuare Logde
  • Transfer med guide fra San Jose til Pacuara
  • Don Paco ridetur, Arenal
  • Samtlige nugældende skatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden, udvidet ansvarsforsikring
  • Konkurssikring gennem Europæiske

k