Andaz Resort – Costa Rica

Slap af, genoplad og stimuler dine sanser på dette luksuriøse resort i Guanacaste

Hyatt hotel ved nordlige Stillehavskyst

Slap af, genoplad og stimuler dine sanser på dette luksuriøse resort i Guanacaste, som tilbyder ikke mindre end tre strande, golf i verdensklasse, et omfattende aktivitetsprogram, og karakteristiske uforglemmelige gourmet-oplevelser. Alt sammen pakket ind i et uberørt naturområde  på en stor halvø, hvor vi garantere at en livsforandrende rejse venter. Med et ophold ved Andaz Costa Rica Resort at Peninsula Papagayo-a concept by Hyatt i Papagayo, (nok verdens længste hotenavn)  er du 400 meter fra Papagayo Marina.

Dette fantastiske resort ligger med en perfekt beliggenhed i regionen Rincón de la Vieja Volcano Nationalpark og giver mange muligheder for naturoplevelser ud oer det sædvanlige. Her kan du føle dig hjemme i et af de 153 aircondition-afkølede værelser, som har alle faciliteter, eks. iPod-dockingstation, smart-tv, gratis WIFI og alle værelser har privat balkon med møbler.

 

Ypperlig luksus og gourmet

Der tilbydes fuld spa-service, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools, udendørs tennisbaner og et dampbad. Dette resort tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning/børnepasning.

Få en bid mad på Chao Pescao Restaurant, som er en af 4 restauranter på dette resort du kan vælge imellem. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice døgnet rundt eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen samt de 2 barer ved poolen, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink.