fbpx

Nayara Tented Camp – Costa Rica

Luksusteltferie med udsigt over Arenal vulkanen, og nok en oplevelse helt ude af dimensioner

Luksusteltferie ved Arenal vulkanen

Det prisvindende Nayara Resorts er en luksuriøs teltcamp, hvor du sover i øko-luksus-telte, med alt hvad hjertet begærer, og nok en oplevelse helt ude af dimensioner.  Forestil dig at bo i en teltcamp med udsigt over Arenal-vulkanen i Costa Ricas nationalpark! I et område så fotogent at selv de mest farverige rejsebrochurer falmer i sammenligning.  Costa Rica er kendt for at være et af de mest frodige rejsedestinationer, og det med rette. Nayara har i alt 25 luksustelte; hvor 12 af dem, kan laves om og forbindes til en spektakulær toværelses. Som kan huse to par eller et par og eks. tre til fire børn.

Resortet tilbyder også telte, som er beliggende højt med panoramaudsigt over Arenal-vulkanen. De luksuriøse aircondition-telte har pool, hvor vandet selvfølgelig kommer fra de naturlige varme kilder fra vulkanen. Alle telte er indrettet meget luksuriøse, dog miljøvenlige, og smelter sammen med den omgivende smukke natur, og regnskovens mange farver.

Arenal Vulkan-området er synonymt med eventyr og at gå på øko-opdagelse. Selv inde i lejren vil du opleve dyreliv og uberørt natur helt tæt på, og få km. herfra, kan du komme på rafting eller måske du vil på ekspedition til vulkanen, eller udforske den fantatiske regnskov, over hængende broer – alt er muligt.

Nyd din middag midt i Costa Ricas jungle

Nayara Tented Camp tilbyder virkelig mange muligheder, og er du naturelsker, som samtidig ønsker luksus, er du havnet det helt rigtige sted. Du bor midt i naturen, men resortet tilbyder også faciliteter som eks. en swimmingpool, fitnesscenter, samt en gourmet restaurant med stor terrasse, hvor du kan nyde din middag med udsigt/kig direkte ind i den Costaricanske regnskov.

Teltene har stue/opholdsområde, skrivebord, fladskærms-tv med kabeltv,  aircondition, og et badeværelse. Der serveres dagligt morgenbuffet i teltlejren.  Campen ligger kun 8 km fra Fortuna. Personalet taler engelsk, spansk, fransk og står til rådighed i den altid åbne reception.

Området er hjemsted for en lang række fugle og dyreliv ud over det sædvanlige. Nayara har dedikeret et område som ’’refugé’’ til dovendyr, og har plantet over 1000 Guarumo træer (en slag spiselig tobaksplante) som dovendyr spiser.

Se Rundrejse til Costa Rica, hvor dette hotel indgår: 

Den bedste tid på året at besøge Arenal:

November til april: Er der mest solskin.
December til marts: Er det højsæson, med mange besøgende.
Maj til september: Er den grønne sæson ligger fra maj til september, som en rigtig god sæson også at besøge resortet, da solen skinner det meste af dagen, og regnen falder stærkt i eftermiddagstimerne.

k