Pacuare River Lodge – Costa Rica

Unique Lodges of The World og er en ud over det sædvanlige en uovertruffen luksusoplevelse midt i regnskoven

Unique Lodges of The World

Pacuare River Lodge, er en af National Geographics Unique Lodges of The World og er en ud over det sædvanlige en uovertruffen luksusoplevelse midt i regnskoven. Pacuare River Lodge har en afsides beliggenhed midt i den eksotiske regnskov, og ligger et lille stykke fra Turrialba, og eneste måde at komme frem til logden er  med firehjulstrækker og flåde. Der tilbydes all inclusive-ophold, og med alle sports, andre aktiviteter, og muligheder lige indenfor rækkevidde.  Restauranten fødevarer, er økologiske, lokalt dyrkede og rene ingredienser fra resortets egen økologiske gård. Vand bliver trukket fra en naturlig kilde i nærheden, alt i alt er det her en naturoplevelse ud over det sædvanlige,

På Lodgen tilbydes hytter med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, alle med betagende udsigt over den omkringliggende jungle og dale. Hytterne er adskilt fra hinanden, og der er masser af privatliv. Turrialbas centrum ligger omkring 30 km fra logden.

 

Helbredende medicinske jungleplanter

Oplev solen som går ned over trætoppene, tænd stearinlysene og tag en aftensdukkert i den lille pool på den private terrasse. I spaen,  Jawa Juü, eller shamanens hus, er alt inspireret af de indfødte Cabecar-indianere og deres anvendelse af helbredende medicinske jungleplanter.  Her kan du får lindret kroppen ømme punkter, og smerter med en aloe og guanabana kropsindpakning eller en kokosnødskrub og bananbladindpakning i spa-bungalowen med stråtag.

Pacuare Lodge ligger i et beskyttet område og er meget engageret i at bevare de naturlige ressourcer i den omkringliggende Costa Rica regnskov. En af de store prioriteter, er at få den laveste indvirkning på miljøet – og derfor er alt bygget fra naturlige byggematerialer, solopvarmede vandvarmesystemer og et begrænset brug af elektricitet.

Kontakt os for et tilbud

k