Shangri-La’s Hambantota – Sri Lanka

Naturlig skønhed og rigt dyreliv, ved et af Asiens mest fascinerende naturreservater

Skønt luksus resort med masser af plads og faciliteter

Om Shangri-La Hambantota

Shangri-La’s Hambantota Resort & Spa har udsigt over den uberørte sydlige kyst på det smukke Sri Lanka, og Hambantota er da også kendt for sin naturlige skønhed og rige dyreliv, der giver besøgende mulighed for at udforske Asiens mest fascinerende naturreservater herunder Yala, Udawalawe, Lunugamvehera og Bundala National Parks.

Det luksuriøse feriested spænder over 58 hektar, hvilket gør det til det største feriested på Sri Lanka, og de kan prale af 274 rummelige værelser, herunder 20 suiter, alle omgivet af smukke tropiske haver.

Chi Ayurveda Spa er et sted for personlig fred, fortryllelse og velvære, og her bydes på ekstraordinære kinesiske og ayurvediske behandlinger. 30 meter solnedgangsbassin og et lagunebassin tilbyder rekreative muligheder og skønne faciliteter.

Restaurant Bojunhala serverer lokal mad, mens den fantastiske Sera er inspireret af de berømte boder i Sydøstasien.

Værd at vide om Shangri-La

Hjemsted for en 18-hullers golfbane designet af den verdensberømte golf-arkitekt Rodney Wright med fantastiske udsigter til Det Indiske Ocean.

Bliv forkælet i Chi Ayurveda Spa med underskønne luksus behandlinger. Børneamilier får en varm velkomst med tilbud om Cool Zone Kids Club, droneflyvningsområde, udendørs vandland, børnebassin og børnepasning.

Resortets kunsthåndværker landsby er dedikeret til at understøtte de lokale kunstnere og håndværkere, og her kan I udforske Sri Lankas traditionsrige kunstneriske udfoldelser. Udover flotte jogging- og mountain bike-ruter til de mest aktive kan Shangri-La også tilbyde bueskydning, billard, dart, petanque, og bordtennis.

Kontakt os for et tilbud

k