Sri Lanka

Din egen luksuriøse villa på Sri Lanka - tag familien eller vennerne med til paradis

Villa med pool på Sri Lanka

14 pers. | 7 soveværelser

Velkommen til din egen luksuriøse villa på Sri Lanka – tag familien eller vennerne med til paradis. Villaen er det helt ideelle sted for familien eller vennepar, som ønsker privatliv i høj klasse.

En luksus villa, som rummer syv værelser med eget badeværelse, havudsigt og privat balkon. Alle værelser er udstyret med king-size senge, pengeskab, WiFi, skrivebord og indbyggede skabe. Glasskydedøre åbner op til en privat balkon med liggestole og udsigt over den tropiske have og det varme Indiske Ocean. Dette er et privat rum perfekt til lidt tid alene med en god bog, te eller kaffe.

Kokken i villaen har i samarbejde med den kendte kok David Silva udarbejdet en unik menuplan til jer. Til middag kan I således nyde sensationelle retter med srilankanske ris og karry eller vestlige retter, som I vil huske længe efter jeres ophold. Kokken imødekommer gerne eventuelle særlige kostbehov eller specifikke ønsker og kan også give madlavningskurser for gæster interesseret i at lære hemmelighederne i det srilankanske køkken. Villaens strandbeliggenhed betyder frisk fisk og skaldyr i rigelige mængder.

 

Værd at vide

Privat luksus villa kun til jer – huser op til 14 gæster i 7 dobbelte soveværelser
20 meter lang infinity pool med indbygget børnebassin og udsigt til Det Indiske Ocean
Yoga studio og tagterrasse med bar
Dedikeret personale inklusiv kok og vagtfolk 24/7

Uforglemmelige oplevelser venter:

Safari på Sri Lanka: Dette er et af de bedste steder i Asien til at se dyreliv, og en privat safari giver dig chancen for at se nogle af Sri Lankas 91 pattedyr, hvoraf 16 kun findes her på øen. Hold øjnene åbne for elefanter, leoparder, læbebjørn, sambarhjort, svin, gøende hjorte, vildsvin, hulepindsvin, myreslugere, desmerdyr kat, kæmpe egern og aber – masser af aber. Turene inkluderer transport til parkerne, jeep-udlejning og vejledning. Forbered jer på en oplevelse for livet.

Hvalsafari i Mirissa: Kun lidt ude for Sri Lankas kyst kan I være heldige at opleve hvaler – heriblandt den mægtige blåhval. Vi er behjælpelige med at arrangere en tur på vandet, som I aldrig vil glemme.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Sri Lanka

Kontakt en rejsekonsulent på tlf. 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Sri Lanka eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Sri Lanka rejse.

Priser

5 værelser. Pris per voksen ved 10 personer i villaen kr.12.700,-

Rejs fx i efterårsferie fra 12. – 19. oktober

Prisen inkluderer:
Flyrejse fra København – Colombo t/r
Privat chaufførservice til og fra lufthavnen
8 nætters ophold i villaen med helpension
Samtlige nugældende skatter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring

Priser

5 værelser. Pris per voksen ved 10 personer i villaen kr.12.700,-

Rejs fx i efterårsferie fra 12. – 19. oktober

Prisen inkluderer:
Flyrejse fra København – Colombo t/r
Privat chaufførservice til og fra lufthavnen
8 nætters ophold i Talalla House med helpension
Samtlige nugældende skatter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring