Det bedste af Peru

Peru med Lima, Cusco, og Titicaca-søen. For ikke at glemme Machu Picchu og Den Hellige dal

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Cusco, og Titicaca-søen. For ikke at glemme Machu Picchu og Den Hellige dal
Rejsen kan også skræddersys individuelt efter jeres ønsker. Kontakt os for et detaljeret program.

Rejseoversigt:

Dag: 1 Lima
Dag 2: Lima
Dag 3: Cusco
Dag 4: Cusco
Dag 5: Den Hellige dal ( Sacred Valley )
Dag 6: Den Hellige dal ( Sacred Valley )
Dag 7: Ollantaytambo tog til Machu Picchu
Dag 8: Machu Picchu & Huayna Picchu
Dag 9: Luxus tog til Puno – Titicaca Lodge
Day 9 – 12:  Puno
Day 12: Hjemrejse

Lima – Kongernes by Lima
På denne tur oplever I Perus hovedstad og kongernes by Lima. En hektisk og moderne metropol med et prægtigt levn fra kolonitiden af storslåede paladser og himmelstræbende kirker.

Puno
Fra togstationen i Puno, skal du på en af de mest fascinerende togture i verden hen over Andesbjergenes fantastiske højslette Altiplano. Turen er verdens næsthøjeste tog-tur og udsigten fra togets vinduer er en smuk blanding af fjerne snedækkede bjergtoppe, lamaer og et malerisk menageri på togstationerne af indianere, som falbyder deres varer.

Titicacasøens smukke øer og folkeslag
På turen til Titicacasøens smukke øer og folkeslag. Øerne Taquile og Amantani rummer begge små idylliske indianerlandsbyer, med spændende lokale kulturer og guddommeligt smukke placeringer i de storslåede landskaber.

Cuzco – inkaernes gamle hovedstad
– er en af Sydamerikas smukkeste og mest spændende byer. Charmerende brolagte gader, smukke gamle bygninger og et atmosfærefyldt og farverigt gadeliv af indianere og turister. Overalt vil I se de perfekte inkastenarbejder, der nu tjener som fundament for de spanske kolonitidsbygninger. Cuzco er bygget i smukke omgivelser på fundamenter af inkaernes gamle hovedstad 3.310 m over havet. De fleste af byens 300.000 indbyggere er af indiansk oprindelse. Byen har flere elegante og seværdige kirker og klostre samt de enorme historiske inkaruiner, som fik lov at „overleve” spaniernes ankomst. Langs næsten alle de centrale gader kan du dog se de perfekte inkastenarbejder, der nu tjener som fundament for de senere spanske kolonihuse. Cuzco er en by, der kræver fordybelse. Det kan du gøre ved at besøge nogle af museerne. Men du kan også bare trave rundt i gader og stræder, besøge markeder og se på bygninger. Cuzco var i inkatiden ufatteligt rig på guld. Coricancha er quechua og betyder den gyldne borggård. Her var væggene i inkaernes storhedstid dækket af 700 stykker to kg tunge plader af rent guld. I dag er der kun stenmuren tilbage. Inkakulturens guld er måske borte, men i Cuzco trives nutidens indianske befolkning side om side med fortidens overdådige katolske bygningsværker og religiøse udsmykninger.

Machu Picchu


Vandring ad inkastien til Machu Picchu er den rigtige måde at ankomme til inkaernes glemte by på – siger i hvert fald de, der har taget turen. En fantastisk naturoplevelse, en mental og fysisk udfordring over tre bjergpas og tusindvis af trappetrin. Mytiske og eventyrlige Machu Picchu inkaernes glemte by – er et højdepunkt på enhver rejse til Peru. Alene navnet, Machu Picchu, klinger af eventyr og mystik, og ruinerne af den gamle by ligger i underskønne omgivelser skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg omringet af stejle bjergsider og dybe dale.

Fantastisk togtur til Cuzco
Ca. tre timers togrejse ud af Cuzco dalen. Turen fortsætter op ad snoede veje til Machu Picchu, hvor der er rundvisning ved ruinerne. Machu Picchu er så absolut et „must”, når man er i Peru. Ruinerne af inkaernes glemte by, Machu Picchu, blev genopdaget af Hiram Bingham i 1911, efter at den i århundreder var opslugt og begravet af junglen. Byen ligger hengemt på et lille plateau på toppen af et bjerg, som Urubambafloden smyger sig omkring. Terrasser, trapper, paladser, templer, tårne og palisader udgør dette enorme bygningskompleks. Ruinerne er smukke, men stedets mystik er dets underskønne beliggenhed, omgivet af høje bjergtoppe, hvoraf det højtbeliggende tempel Huayna Picchu dominerer udsigten fra ruinerne.

Den Hellige Dal
Nord for Cuzco finder I Den Hellige Dal; grøn og frodig mellem bjerge med landbrugsterrasser, inkaruiner og små landsbyer beboet af indianere i traditionelle klæder. Disse skønne omgivelser indbyder til såvel afslapning og sightseeing som et væld af outdoor-aktiviteter. Også kendt som inkaernes Hellige Dal. Vejen bugter sig til landsbyen Pisac, hvor der ugen rundt afholdes et farverigt indianermarked, der dog er størst søndag. Her vandrer de indianske bønder til fra de omkringliggende bjerglandsbyer for at sælge deres afgrøder og købe ind. Dette er et af Sydamerikas mest spændende markeder. Er det en stille markedsdag kan du også nå at besøge ruinerne ved Pisac. I bakkerne på smukke terrasserede bjergskråninger finder du inkaernes gamle by med et imponerende forsvarsanlæg, boliger, templer, ceremonielle bade og gravkamre.  Besøg det spændende ruinkompleks Ollantaytambo i Urubambadalen. Her har du mulighed for at opleve en interessant kultur og levevis samt et af de smukkeste landskaber i verden.

Det er en lille by med ruiner af det, der engang var et af inkaernes største templer, men som spanierne altid benævnte som et fæstningsværk. De imponerende stenblokke er hentet hertil fra den modsatte side af dalen. Her og der kan du stadig se vandet risle gennem kanalerne til de gamle inkabade. I landsbyen neden for ruinkomplekset oplever du i dag det bedst bevarede eksempel på inkaernes evne som byplanlæggere.

Kontakt Voya Travel for et tilbud

k