JW Marriott – Mauritius

Unikke ferieoplevelser med hav - og bjergudsigt, fabelagtig beliggenhed

JW Marriott Mauritius

Det tidligere St. Regis,  er et femstjernet luksusresort fra 2013 med en uovertruffen beliggenhed på den sydlige del af øen lige ned til stranden i en rolig, turkisblå lagune og ved det majestætiske Le Morne-bjerg, som er på UNESCO’s Verdensarvliste.

Her er ikke sparet på noget. Alt er i topklasse, og højere serviceniveau findes nok ikke på Mauritius. Slap af ved den boblende pool, nyd en cocktail i baren, se en film i resortets biograf eller vær aktiv på tennisbanen og i motionscentret. Eller måske det frister jer at kitesurfe og dykke på den nærliggende, verdensberømte surferstrand ”One Eye”?

 

Bo i privat villa med butler

JW Marriott Mauritius: har i alt 172 suiter og værelser, som alle er smukt indrettede og med faciliter som stort tv, dvd-afspiller og wi-fi samt privat balkon eller terrasse.  Til villaerne hører over 100 meter privat strand, egen villamanager, butler, fire opvarmede swimmingpools, privat fitnessområde, dampbad, lounge, velkomstchampagne med frugtkurv, daglige snacks, morgenmad og mulighed for, at en af stedets kokke tilbereder en middag i din villa (for gæster i 2-, 3- eller 4-værelses villa) samt 20 procent rabat på Pure Spa (dog ikke skønhedsbehandlinger).

På den kulinariske front byder JW Marriott Mauritius fem forskellige madoplevelser fra det franskinspirerede og traditionelle mauritiske køkken til eksotiske retter fra Sydøstasien og fin japansk gourmetmad. Og selvfølgelig har resortet også egen spa,  hvor I kan få wellness i alt fra en halv time til en halv dag med sanseoplevelser i diskrete, forførende og elegante omgivelser.

Se priser og aktuelle tilbud

k

k