El Fenn – Marrakesh Marokko

Hotellet oser af lokal stemning. Funklende lamper, farver, kunst på vægge og smukt indrettede værelser, er med til at du føler dig godt tilpas

Marrakeshs ”hemmelige hule”.

Når man ankommer til hotellet, og bliver sat af, af sin privatchauffør, tænker man – er jeg mon sat af det forkerte sted! Indgangen til hotellet er direkte ind i en brugskunstforretning, hvor både hotellets reception og cafe er beliggende. Mens du checker ind, kan du godt blevet grebet af tanken, ”er dette et hotel”, men når hotellets venlige personale viser vej til værelset, bliver du overvældet af indtryk. El Fenn er en af Marrakeshs smukkeste Riad, og var oprindeligt et privat hjem. Hotellet havde i starten kun 6 værelser, men er siden hen udvidet med de omkringliggende bygninger, så i dag har El Fenn 28 smukt indrettede værelser, som alle er forskellige. Bygningerne er forbundet med smukke inder gårde og snirklede gange, det er som at komme ind i en anden verden, en tidslomme, som får en til at tænke på Aladdins eventyr.

Oplevelser & stemning

Hotellet oser af lokal stemning, overalt er der lagt vægt på hygge og ro. Hotellets mange farver, smukke lamper, kunsten på væggene, de smukt indrettede værelser, smukke mosaikker, er med til at du føler dig godt tilpas. Den super hyggelige bar og restaurant på hotellets tag, har den mest fantastiske udsigt til Bazaren/Medinaen og den flotteste  solnedgang.

Her kan du nyde din morgenmad, et let måltid, en drink i løbet af dagen eller en veltilberedt middag under den smukke stjernehimmel. El Fenn er en af få Riads, beliggende i Medinaen, der har egen pool, herudover har de en plunge pool på taget med udsigt til Koutoubia Moskeen. Marrakesh Menara lufthavn ligger 7 km fra hotellet og der er blot få minutters gang til det pulserende gade- og markedsliv på den berømte Jamaa El Fna pladsen.

Kontakt os for et tilbud

k