Toscana – Fonteverde – Italien

Oplev Toscana fra luftballon over det smukke landskab.

Charmerende Fonteverde - for familier og par

Om hotellet Fonteverde Toscana

Dette elegante feriested ligger omgivet af varme kilder i San Casciano dei Bagni, og det huser en af verdens bedste spa-oplevelser Fonteverde Spa & Thermae, der netop har vundet den prestigefyldte ”Worldwide Health & Wellness Destination of the Year”.

På Fonteverde Spa & Thermae arbejdes ud fra de seneste videnskabelige teorier om det gode helbred, og de tilbyder forskellige behandlinger med fokus på flottere hud, mere energi, anti-stress, vægttab og livsforlængende tiltag.

Ved swimmingpoolen, der er omkranset af en stor have, findes der liggestole og parasoller, og I kan opnå total indre ro i wellness-centeret eller et af de varme termiske bade med udsigt til Toscanas betagende landskaber.

I har også mulighed for at spille tennis, golf, ride, cykle og tage en vand-aerobics time, og hvis I virkelig vil have en oplevelse med hjem, er der mulighed for at få en uforglemmelig tur i varmluftballon over det smukke toscanske landskab.

Middelhavskøkken på Fonteverde

Lækre smagsoplevelser og mesterligt tilberedte retter udgør det kulinariske udbud på Fonteverde. Mesterkokke vil overraske dig med deres originale retter, der kombinerer varianter fra det traditionelle toscanske køkken og middelhavskøkkenet samt andre delikatesser. Værelserne på Fonteverde Tuscan Resort & Spa er udsmykkede med stilfulde gardiner, og de har aircondition, tv, minibar samt eget badeværelse.

En verden af velvære venter på dig på Fonteverdes SPA, her kan du nyde en verden af muligheder for afslapning og behandlinger. Fonteverde er stedet, hvor sind, krop og sjæl mødes i harmoni og genopretter livets naturlige balance – et hotel som få andre i verden.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k