Toscana – Fonteverde – Italien

Oplev Toscana fra luftballon over det smukke landskab.

Charmerende Fonteverde - for familier og par

Om hotellet Fonteverde Toscana

Dette elegante feriested ligger omgivet af varme kilder i San Casciano dei Bagni, og det huser en af verdens bedste spa-oplevelser Fonteverde Spa & Thermae, der netop har vundet den prestigefyldte ”Worldwide Health & Wellness Destination of the Year”.

På Fonteverde Spa & Thermae arbejdes ud fra de seneste videnskabelige teorier om det gode helbred, og de tilbyder forskellige behandlinger med fokus på flottere hud, mere energi, anti-stress, vægttab og livsforlængende tiltag.

Ved swimmingpoolen, der er omkranset af en stor have, findes der liggestole og parasoller, og I kan opnå total indre ro i wellness-centeret eller et af de varme termiske bade med udsigt til Toscanas betagende landskaber.

I har også mulighed for at spille tennis, golf, ride, cykle og tage en vand-aerobics time, og hvis I virkelig vil have en oplevelse med hjem, er der mulighed for at få en uforglemmelig tur i varmluftballon over det smukke toscanske landskab.

Middelhavskøkken på Fonteverde

Lækre smagsoplevelser og mesterligt tilberedte retter udgør det kulinariske udbud på Fonteverde. Mesterkokke vil overraske dig med deres originale retter, der kombinerer varianter fra det traditionelle toscanske køkken og middelhavskøkkenet samt andre delikatesser. Værelserne på Fonteverde Tuscan Resort & Spa er udsmykkede med stilfulde gardiner, og de har aircondition, tv, minibar samt eget badeværelse.

En verden af velvære venter på dig på Fonteverdes SPA, her kan du nyde en verden af muligheder for afslapning og behandlinger. Fonteverde er stedet, hvor sind, krop og sjæl mødes i harmoni og genopretter livets naturlige balance – et hotel som få andre i verden.

Kontakt os for et tilbud

k