Cervo Hotel – Sardinien – Italien

Det bedste af det bedste fra det italienske køkken

“La Dolce Vita”-ferie hvor du nyder det gode liv

Om Hotel Cervo Costa Smeralda

Cervo Hotel Costa Smeralda Resort er et luksushotel i charmerende italiensk stil med panoramaudsigt over bugten og med store terrasser, hvor hele familien og vennerne kan samles. Stranden kan nås med hotellets båd på kun 10 minutter.

Der er flere værelsesmuligheder fra dobbeltværelser på 16 m² til Deluxe Suiter på 60 m² – eller Presidential Suiten på 160 m². Værelserne er lyse, rummelige og har aircondition. De er indrettet i sardinsk stil med trægulve og mosaikbadeværelser. Alle værelser har fri WiFi..

Jet set livet  på Costa Smeralda

Hotellet har privat strand, tennisbaner, wellness center, indendørs- og udendørs pool samt golfbane i nærheden. I er også ganske tæt på en shopping promenade, flere sportsklubber og et livligt natteliv.

Der er flere restauranter, for eksempel Stelle D Stelle der ligger ud til vandet på en skøn terrasse med udsigt over marinaen, og som tilbyder det bedste af det bedste fra det italienske køkken med et stort udvalg af alt fra pizzaer til middelhavets specialiteter

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k