Raffles Maldives Meradhoo

På Raffles Maldives er hver eneste gæst special og kaldes ved navn, og hver villa har egen butler - på den underspillet luksuriøse måde. 

Raffles Maldives Meradhoo

Fred & ro, luksuriøse skønne villaer – lækker strand og unikke kulinariske måltider.

Raffles Maldives er et lille boutique resort med kun 41 villaer, der alle er i en klasse for sig. Sjældent har vi oplevet så charmerende og luksuriøse villaer. Check ind foregår i jeres villa – og jeres butler har stillet an til en Maldivian Sling, som I nyder mens han checker jer ind.

De mindste villaer er på 220 m2 og har alle en stor privat pool. Badeværelset er enormt stort, med kæmpe badebar samt inde- og udendørs bruser. Designet – stilen i villaerne er flot, en skøn blanding af New Hampshire møder Skandinavien og Maldiverne i et godt miks. Øen er lille, frodig og grøn – her er to restauranter.

Midt på øen vil der komme en ”grøntsags have” med tilhørende restaurant i løbet af 2022. Ved den legendariske Long Bar ligger der en stor fælles Infinity pool. Det er smukt og romantisk om aftenen inde på øen – alle stierne er oplyst af olielamper. Water villaerne ligger ude i havet, kun 3-5 minutters sejlads med speedbåd fra øen. Her er endnu en fantastisk restaurant.  Husrevet er fint omkring øen og ude ved water villaerne.

Raffles Maldives er specialister i at skabe ekstraordinære oplevelser – og der er rigtig mange muligheder: Fra jetski eller dykker eventyr, udflugter til sandbanker, hvalhaj safarier, big game fishing eller en romantisk middag på stranden.

 

Ultimativ 5* luksus

På Raffles Maldives kender de hver enkelt gæst ved navn, resortet er for dem som ønsker en afslappet stemning og atmosfære – på den underspillet luksuriøse måde.

Jeres butler er uddannet til at tage jer med ud på jeres første snorkel tur, hvis I ønsker det. Her er masser af farvestrålende fisk og baby hajer. Eagle rays og skildpadder ses ofte.  Spa´et på Raffles står på pæle ude i havet, de har masser af spændende behandlinger og deres personale er meget dygtige. Maden i de forskellige restauranter er meget lækkert og niveauet er selv efter Raffles standard, meget højt. Der er kælet for alle detaljer både mht. maden og udsmykningen i og omkring restauranterne. Finder I ikke noget på menu kortet om aftenen som I har lyst til, så skræddersyr de gerne en middag ud fra jeres ønsker.

Allerede i Male lufthavn vil I føle at I er på vej ud til en helt unik oplevelse. Personalets hjælpsomhed og service niveau er helt i top. I bliver fulgt over til indenrigsterminalen og mens I slapper af i en lounge og får lidt at spise og drikke, så checker personalet jer ind til indenrigsflyet. I bliver hentet når det er tid til at gå ombord på flyet. Resortet ligger på en af de sydligste atoller, derfor flyver I med indenrigsfly en time til Kaadedhdhoo, bliver kørt 3 minutter i en golfbil ned til havnen. Herfra sejler I ca. 15 minutter i speedbåd eller yacht ud til resortet.

Se priser og aktuelle tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

1

1