Raffles Maldives Meradhoo

På Raffles Maldives er hver eneste gæst special og kaldes ved navn, og hver villa har egen butler - på den underspillet luksuriøse måde. 

Raffles Maldives Meradhoo

Fred & ro, luksuriøse skønne villaer – lækker strand og unikke kulinariske måltider.

Raffles Maldives er et lille boutique resort med kun 41 villaer, der alle er i en klasse for sig. Sjældent har vi oplevet så charmerende og luksuriøse villaer. Check ind foregår i jeres villa – og jeres butler har stillet an til en Maldivian Sling, som I nyder mens han checker jer ind.

De mindste villaer er på 220 m2 og har alle en stor privat pool. Badeværelset er enormt stort, med kæmpe badebar samt inde- og udendørs bruser. Designet – stilen i villaerne er flot, en skøn blanding af New Hampshire møder Skandinavien og Maldiverne i et godt miks. Øen er lille, frodig og grøn – her er to restauranter.

Midt på øen vil der komme en ”grøntsags have” med tilhørende restaurant i løbet af 2022. Ved den legendariske Long Bar ligger der en stor fælles Infinity pool. Det er smukt og romantisk om aftenen inde på øen – alle stierne er oplyst af olielamper. Water villaerne ligger ude i havet, kun 3-5 minutters sejlads med speedbåd fra øen. Her er endnu en fantastisk restaurant.  Husrevet er fint omkring øen og ude ved water villaerne.

Raffles Maldives er specialister i at skabe ekstraordinære oplevelser – og der er rigtig mange muligheder: Fra jetski eller dykker eventyr, udflugter til sandbanker, hvalhaj safarier, big game fishing eller en romantisk middag på stranden.

 

Ultimativ 5* luksus

På Raffles Maldives kender de hver enkelt gæst ved navn, resortet er for dem som ønsker en afslappet stemning og atmosfære – på den underspillet luksuriøse måde.

Jeres butler er uddannet til at tage jer med ud på jeres første snorkel tur, hvis I ønsker det. Her er masser af farvestrålende fisk og baby hajer. Eagle rays og skildpadder ses ofte.  Spa´et på Raffles står på pæle ude i havet, de har masser af spændende behandlinger og deres personale er meget dygtige. Maden i de forskellige restauranter er meget lækkert og niveauet er selv efter Raffles standard, meget højt. Der er kælet for alle detaljer både mht. maden og udsmykningen i og omkring restauranterne. Finder I ikke noget på menu kortet om aftenen som I har lyst til, så skræddersyr de gerne en middag ud fra jeres ønsker.

Allerede i Male lufthavn vil I føle at I er på vej ud til en helt unik oplevelse. Personalets hjælpsomhed og service niveau er helt i top. I bliver fulgt over til indenrigsterminalen og mens I slapper af i en lounge og får lidt at spise og drikke, så checker personalet jer ind til indenrigsflyet. I bliver hentet når det er tid til at gå ombord på flyet. Resortet ligger på en af de sydligste atoller, derfor flyver I med indenrigsfly en time til Kaadedhdhoo, bliver kørt 3 minutter i en golfbil ned til havnen. Herfra sejler I ca. 15 minutter i speedbåd eller yacht ud til resortet.

Se priser og aktuelle tilbud

1

1