One&Only Desaru Coast Malaysia

One&Only Desaru Coast Malaysia, strandhotel som ligger tæt på Singapore

ONE&ONLY DESARU COAST MALAYSIA

Malaysias sydøstkyst er for mange et helt ukendt terræn. Denne tropiske perle ligger kun 2 1/2 times kørsel fra Singapore. Resortet ligger mellem dybe grønne regnskove, blødt sand og et lunt hav. Havet har klare turkise farver om vinteren og Caribisk kobolt farver om sommeren. One&Only Desaru Coast er et arkitektonisk mesterværk i harmoni med naturen.

Du får følelsen af at være på en privat ø, hvor de eneste andre beboerne på strande er eremitkrebs, der suser hen over sandet. Med lidt held kan du også opleve skildpadder, når de kommer op og ligger æg.

Resortet One&Only Desaru består af stilfuldt indrettede og meget rummelige suiter, der alle har privat pool og butlerservice. For store grupper, der søger det ekstreme og eksklusive privatliv, findes der en 1.500 m2 “Villa One” med fire soveværelser og en 27 meter lang pool. Villaen har flere terrasser og eget spa-behandlingsrum.
Hele resortet oser af luksus og der er kræset for detaljerne. Inspireret af skønheden og traditionerne i Malaysias fortryllende farver og stil.

Gastronomi & natur

Hver dag serveres friske eksotiske delikatesser med asiens flair og smag; hvor sundhed og velvære er gennemgående med nye og gamle lokale traditioner og visdom. Et helt igennem eventyrligt resort der ligger i en uspoleret tropisk natur med brusende hav lige ved resort.

Der er i alt fem barer og restauranter at vælge imellem. I børneklubben kan de yngste lære om det lokale økosystem med vejledning af hotellets egen havbiolog, eller tage på fisketur ved stranden. Teenagerne har deres eget skræddersyede program med alt fra kunstundervisning til paddletennis, tennis og golfundervisning.

De af jer, der nyder spa-oplevelser vil føle I er kommet i paradis.  One&Only samarbejder med skønhedsekspert Chenot, der er en blanding af videnskab og alternative metoder, de tilbyder en blanding af skønhedsprogrammer inden for fitness, wellness, behandlinger og konsultationer.

One&Only Desaru Coast vil guide dig gennem østens hemmeligheder som aldrig før.  Oplev dit eget uspoleret fristed, der endnu ikke er opdaget af mange. Området tilbyder en tropisk flora der omgiver den funklende pool og her er masser af aktiviteter.

Vælg mellem kingsuiter med eller uden sammenhængende værelser, eller den store ”crown” villa med 4 soveværelser passende for store familier, og grupper der ønsker slappe af.

Se priser og tilbud

k

d